Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι σκέφτηκε για να πάρει…μερικούς πελάτες!

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

 

Μια ανθοπώλης στη Νέα Ζηλανδία που άλλαξε τα δεδομένα των ανταγωνιστών της στο χάρτη του Google για να…

 

κατευθύνει τους υποψήφιους πελάτες της στο δικό της κατάστημα, καταδικάστηκε σήμερα από το δικαστήριο σε 100 ώρες υποχρεωτικής κοινωνικής εργασίας.
 
Η Κέντρα Ντρινκουότερ, 40 χρόνων από την πόλη Νάπιερ του Νορθ Αϊλαντ, θα μπορούσε να είχε καταδικαστεί σε πολυτεή φυλάκιση για την πρώτη περίπτωση “παραποίησης στοιχείων με κακή πρόθεση”.
 
Οταν εκδικάστηκε η υπόθεση το Δεκέμβριο, η κατηγορούμενη παραδέχθηκε τις έξι κατηγορίες για παράνομη πρόσβαση σε σύστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών με ανέντιμα οφέλη. Στο δικαστήριο ακούστηκε ότι η κατηγορούμενη παραποίησε τη διεύθυνση, τους αριθμούς τηλεφώνου, και άλλες χρηστικές λεπτομέρειες στη διαδικτυακή σελίδα πληροφοριών των ανταγωνιστών της στην επαρχία Χοκ Μπέι, σε τουλάχιστον 100 περιπτώσεις από την 1 Νοεμβρίου μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου.
 
Η ανθοπώλις, μητέρα δύο παιδιών, δήλωσε στην αστυνομία ότι ήταν “εθισμένη” και ότι άλλαξε τις λεπτομέρειες των διευθύνσεων των ανταγωνιστών της έτσι ώστε η επιχείρηση που διευθύνει από το σπίτι της να είναι η μόνη που να μπορούν να προσεγγίσουν οι υποψήφιοι αγοραστές.
 
Παράλληλα με την κοινωνική εργασία η Ντρινκουότερ πήρε εντολή να παρακολουθείται από ψυχολόγο και να πάρει εκπαιδευτικά μαθήματα υπό επιτήρηση για εννέα μήνες.
 
 
 

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε