Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Τι συζητάνε οι άνδρες μεταξύ τους

Τι συζητάνε οι άνδρες μεταξύ τους

Ποδόσφαιρο και πάλι ποδόσφαιρο είναι στο μυαλό των ανδρών. Οι γυναίκες έρχονται τρίτες και καταϊδρωμένες.

Όταν οι άνδρες συναντώνται με τους φίλους τους, το κυριότερο θέμα των συζητήσεων τους είναι το ποδόσφαιρο και όχι οι σύζυγοι τους, οι αγαπημένες τους ούτε καν η εργασία τους. 

Περίπου το 90% των ερωτηθέντων ανδρών σε μια παγκόσμια δημοσκόπηση απάντησαν ότι οι αγαπημένες τους ομάδες και οι παίκτες τους είναι το κύριο θέμα των συζητήσεων με τους φίλους τους, ενώ άλλα σημαντικά θέματα απασχολούν το 45% και τα θέματα εργασίας το 34%. 

Το ποδόσφαιρο είναι το κύριο θέμα των συζητήσεων των ανδρών στην Κίνα, 94%, και για το 93% στη Ρωσία σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, που διεξήχθη σε 15 χώρες και απευθύνθηκε σε 5.300 άνδρες. 

Το θέμα των γυναικών έρχεται κατά σειράν “τρίτο” στις συζητήσεις των ανδρών στη Γαλλία και στη Γερμανία.  Η Αγγλία αποδείχθηκε ότι είναι η πιο “ποδοσφαιρόπληκτη” και η πιο “ποδοσφαιρόφιλη” χώρα του Κόσμου. 

Η “πρωτιά” των Εγγλέζων 

Οι άνδρες συζητούν και παρακολουθούν τις αγαπημένες τους ομάδες περισσότερο από οπουδήποτε αλλού. Οι Άγγλοι παρακολουθούν –κατά μέσον όρο– 2 ώρες και 22 λεπτά ποδόσφαιρο κάθε εβδομάδα και διαθέτουν περισσότερη ώρα για να συζητούν τα αποτελέσματα, τα γκολ, τις φάσεις και διάφορα στιγμιότυπα, ή ευτράπελα . 

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Βραζιλία, όπου παρακολουθούν ποδόσφαιρο κατά μέσον όρο 92 λεπτά την εβδομάδα. “Ακολουθούν” η Ταϊλάνδη, η Ιρλανδία και το Μεξικό. 

Η Νότια Αφρική, όπου φιλοξενείται τον επόμενο μήνα το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, θεωρείται από τα πιο οινωνικά κράτη καθώς το 20% των ανδρών παρακολουθούν το δημοφιλές και αγαπημένο τους άθλημα σε παρέες τουλάχιστον των 10 ατόμων. 

Στη δημοσκόπηση, που διεξήχθη από την εταιρία OnePoll, συμμετείχαν άνδρες από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Ρωσία, την Ταϊλάνδη, την Ιρλανδία, την Κίνα, τη Βραζιλία, το Μεξικό, τη Νότια Αφρική και την Ολλανδία. 

Τέλος, το 57% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι τους ενδιαφέρει πολύ περισσότερο ο τελικός του ευρωπαϊκού Τσάμπιονς Λιγκ – το βράδυ μεταξύ Μπάγιερν και Ιντερ στη Μαδρίτη- που διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (UEFA) απ’ ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε