Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Το Android Smartphone του, τον γλίτωσε από το πρόστιμο της τροχαίας!

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 25.02.2011 | 08:50
Πρώτη δημοσίευση: 25.02.2011 | 08:50

Με τη βοήθεια μιας δωρεάν εφαρμογής για Android συσκευές, ένας φοιτητής απέδειξε την αθωότητα του και γλίτωσε το πρόστιμο υπερβολικής ταχύτητας που του είχε επιβληθεί.

Ένας φοιτητής κολεγίου στις ΗΠΑ, κατάφερε να αμφισβητήσει στο δικαστήριο την κλήση για υπερβολική ταχύτητα που του είχε επιβληθεί χρησιμοποιώντας το Android smartphone  του και μία δωρεάν εφαρμογή.

Πριν λίγο καιρό, η τροχαία σταμάτησε τον φοιτητή και του επέβαλε πρόστιμο επειδή έτρεχε με 40 μίλια σε περιοχή που το όριο ήταν 25.

Ο φοιτητής δήλωσε οτι πήγαινε με 26 μίλια και όχι με 40 κι ευτυχώς που εκείνη την ώρα χρησιμοποιούσε στο Motorola Droid την δωρεάν εφαρμογή My Tracks της Google η οποία μπορεί και καταγράφει δεδομένα από το Gps του τηλεφώνου, όπως την απόσταση, τη μέση ταχύτητα, τη μέση ταχύτητα σε κίνηση και τη μέγιστη ταχύτητα μιας διαδρομής και στη συνέχεια, οπτικοποιεί τα δεδομένα αυτά πάνω στο χάρτη.Έχοντας όλες αυτές τις πληροφορίες ο φοιτητής στην κατοχή του δεν είχε παρά να τις κατεβάσει και να τις πάρει μαζί του στο δικαστήριο και τελικά με αυτόν τον τρόπο να πείσει τον δικαστή, ότι ο αστυνομικός μπορεί να έκανε κάποιο λάθος με το ραντάρ που χειριζόταν, με αποτέλεσμα να αθωωθεί λόγω αμφιβολιών.
   Διαδώστε αυτό το άρθρο