Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Το αληθινό Survivor βρίσκεται σε αυτήν την παραλία! Δείτε πού είναι! [vids]

Το αληθινό Survivor βρίσκεται σε αυτήν την παραλία! Δείτε πού είναι! [vids]

Στήνουν αγωνίσματα τύπου Survivor και όργανα γυμναστικής σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες. Δείτε το βίντεο με τους λουόμενους να δοκιμάζουν τις αντοχές τους!

Η καλύτερη προπόνηση για όσους θέλουν να λάβουν μέρος στο Survivor 2! Μόνο που θα χρειαστεί να ταξιδέψουν λίγο μακριά…

To ιδιόμορφο γυμναστήριο της φύσης, tulum jungle gym βρίσκεται σε παραλία του Μεξικό και θυμίζει αληθινό Survivor. Εκεί οι λουόμενοι δεν πάνε παραλία για να κάτσουν στην ξαπλώστρα, να απολαύσουν χαλαρά τον καφέ τους και να μαυρίσουν… αλλά για να γυμναστούν!

Οι ιδιοκτήτες του πρωτότυπου γυμναστηρίου Ali και Katie, έχουν φτιάξει όργανα γυμναστικής μόνοι τους, αποκλειστικά από ξύλο και πέτρα. Κάθε μορφή γυμναστικής προσφέρεται στην παραλία και όσοι παίρνουν το ρίσκο, φαίνεται να το διασκεδάζουν πολύ!

Βάρη, σάκοι του μποξ, σχοινιά και ό,τι άλλο μπορεί να σκαρφιστεί κάποιος παρέχει η παραλία αυτή. Και δεν υπάρχει πιο απαιτητική προπόνηση από αυτή, αφού όσοι το δοκιμάζουν, καλούνται να γυμναστούν κάτω από υψηλές θερμοκρασίες, εύθραστα φυσικά όργανα και μεγάλο ανταγωνισμό μεταξύ των επισκεπτών!

Σας θυμίζει κάτι; Μα φυσικά το παιχνίδι του Survivor! Και δεν μας φαίνεται παράλογο να γίνει κάτι τέτοιο και σύντομα στην Ελλάδα… Εσείς θα επιβιώνατε; Δείτε τα βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε