Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Βιάστηκαν να την κρίνουν! Στο 2:47 καθήλωσε κριτές και κοινό [vid]

Βιάστηκαν να την κρίνουν! Στο 2:47 καθήλωσε κριτές και κοινό [vid]

Μία 80χρονη πήρε μέρος στο Έχεις Ταλέντο και ξετρέλανε κριτές και θεατές. Δείτε τι εκπληκτικό συνέβη στις 2:47 του βίντεο.

Ο Simon Cowell είναι από τους πιο αυστηρούς κριτές των Βρετανικών Talent Show. Αυτή η γιαγιά όμως κατάφερε να τον κάνει να “λυγίσει”. Πίσω στο 2010, η Janey Cutler παρά την προχωρημένη ηλικία της αποφάσισε να διαγωνιστεί στο τραγούδι, αφού όλη της ζωή άκουγε ότι έχει καλή φωνή όμως ποτέ δεν κυνήγησε το όνειρό της.

Η 80χρονη δημιούργησε αρχικά αμηχανία αφού κανείς δεν πίστευε ότι θα έχει τόσο μελωδική και δυνατή φωνή σε αυτήν την ηλικία. Τελικά, ενώ κανείς δεν το περίμενε, τούς μάγεψε όλους και χάρισε στο σόου μια συγκλονιστική ερμηνεία.

Η ίδια αποκάλυψε ότι έχει 7 παιδιά, 13 εγγόνια και 4 δισέγγονα και όλοι την έπεισαν να ανέβει στη σκηνή του σόου Britain’s Got Talent. “Ποτέ δεν είναι αργά, πήγαινε και προσπάθησέ το” της είχε πει μια οικογενειακή της φίλη και έτσι η Janey  έκανε το μεγάλο βήμα.

Με πάνω από 20 εκατομμύρια προβολές στο βίντεο με την ερμηνεία της στο Youtube, η Janey κατάφερε να συγκινήσει όχι μόνο τον Simon και τους υπόλοιπους κριτές αλλά και όλον τον κόσμο που την άκουσε.

Απολαύστε την και δείτε τι συμβαίνει στο 2:47:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε