Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Βρείτε τον έρωτα στο… iPhone

Όσοι δεν έχουν χρόνο για… ραντεβού, τώρα μπορούν να υποκρίνονται πως στη ζωή τους υπάρχει μια γυναίκα. Κι ας είναι απλά ένα application στο iPhone τους!

Τη λύση βρήκαν οι Νοτιοκορεάτες. Οι εξαιρετικά πιεσμένοι από το άγχος και το εργασιακό βάρος άνδρες στη Σεούλ, που δεν έχουν χρόνο για ερωτικά ραντεβού, τώρα μπορούν να υποκρίνονται ότι έχουν μια φιλενάδα κι ας μην είναι υπαρκτό πρόσωπο…

Μια εφαρμογή, που ξεκίνησε στις 30 Νοεμβρίου από την εταιρία Νabix της Νότιας Κορέας, μόνο για τα τηλέφωνα νέας γενιάς, έχει τον τίτλο «Αγάπη μου, εγώ είμαι», και προορίζεται για να “ζεσταίνει” τις μοναχικές καρδιές με τη φωνή της “Μίνας”, μιας 20χρονης γυναίκας της εικονικής πραγματικότητας.
Ιδού η... Μίνα
Με μόνο 1,99 δολάρια, η “Μίνα” κάνει βιντεοκλήσεις τέσσερις φορές την ημέρα και κατακλύζει τους συνδρομητές με ευτυχισμένα μηνύματα. Με μαγνητοφωνημένα μηνύματα του τύπου «καληνύχτα και όνειρα γλυκά», η εταιρία δημιουργίας του προγράμματος ανακοίνωσε ότι στόχος του είναι να βοηθήσει τους συνδρομητές να αισθανθούν ότι κάποιος τους νοιάζεται και τους έχει συνεχώς στο μυαλό του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρίας, η εφαρμογή “κατέβηκε” 80.000 φορές την πρώτη μέρα της εμφάνισης της.

Ένα σύστημα χειρισμού Android πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή αυτή την εβδομάδα από την ίδια εταιρία για να παράσχει υπηρεσίες και σε άλλες γλώσσες, μεταξύ των οποίων και η ιαπωνική.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε