Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ζευγάρι με Σύνδρομο Down γιορτάζει τα 22 χρόνια κοινής ζωής! [vid]

Ζευγάρι με Σύνδρομο Down γιορτάζει τα 22 χρόνια κοινής ζωής! [vid]

Απέδειξαν σε όσους ήταν ενάντια στον γάμο τους, ότι τα κατάφεραν και η αγάπη τους γίνεται όλο και πιο δυνατή! Δείτε το viral βίντεο με το ζευγάρι που έχει Σύνδρομο Down.

Η Maryanne και ο Tommy είναι ζευγάρι και έχουν και οι δύο Σύνδρομο Down. Τότε, πολλοί τους αμφισβήτησαν πρόσφατα όμως γιόρτασαν τα 22 χρόνια υκοινής ζωής. Η ιστορία τους έχει γίνει viral και συγκινεί παγκοσμίως…

Γνωρίστηκαν πριν 24 χρόνια και αμέσως ταίριαξαν. Άρχισαν να βγαίνουν μαζί ραντεβού και μετά από δύο χρόνια αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. O Tommy αγόρασε ένα δαχτυλίδι από αυτόματο μηχάνημα και με τον πιο τρυφερό τρόπο της έκανε πρόταση γάμου και αυτή είπε το πολυπόθητο “Ναι”.

Τον Ιούλιο του 1995 παντρεύτηκαν σε μια λιτή τελετή στην περιοχή Essex με παρουσία των αγαπημένων τους συγγενών και φίλων. “Αγαπούν ο ένας τον άλλον, υπάρχει σεβασμός και κατανόηση”, δηλώνει η αδερφή της, Linda που είναι πολύ χαρούμενη για τον γάμο.

Πολλοί ήταν ενάντια σε αυτόν τον γάμο και διαφωνούσαν με την ιδέα, ωστόσο Maryanne και Tommy το ήθελα πολύ και οι γονείς και των δύο, τούς ενθάρρυναν να κάνουν αυτό το βήμα, που βελτίωσε τη ζωή και κυρίως την ψυχολογία τους.

“Η αγάπη τους είναι αγνή για αυτό και θα μείνει για πάντα. Δεν κατανοούν αισθήματα μίσους και αυτό είναι που θα τους ενώνει για μια ζωή…”, δηλώνει η Linda και δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, την ιστορία του ζευγαριού με Σύνδρομο Down.

Το βίντεο έχει ξεπεράσει τις 200.000 προβολές και είναι viral τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε