Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ζευγάρι τραγουδά στο αυτοκίνητο – Θα “λιώσετε” με την αντίδραση του μωρού τους! [vid]

Ζευγάρι τραγουδά στο αυτοκίνητο – Θα “λιώσετε” με την αντίδραση του μωρού τους! [vid]

Ζευγάρι τραγουδά για το νεογέννητο μωράκι του στο αυτοκίνητο. Δείτε την αντίδραση του μωρού στο άκουσμα της μελωδίας από τις φωνές των γονιών του!

Η μουσική ενώνει τους γονείς και τα μωρά του. Η επιστήμη έχει δείξει ότι το άκουσμα μιας μελωδίας κάνει καλό στα μωρά τόσο στη σχέση τους με τον γονείς όσο και στην ηρεμία και την πνευματική τους διέγερση.

Το ζευγάρι του παρακάτω βίντεο τραγουδά το “One Day” στο αυτοκίνητο. Η μητέρα έχει στην αγκαλιά το μωρό της και ο πατέρας οδηγεί. Μόλις ξεκινά η μαμά να τραγουδά, το μωρό αντιδρά αμέσως! 

Χαμογελά, κοιτά στα μάτια τον πατέρα του και προσπαθεί να χορέψει στο ρυθμό κάνοντας κινήσεις πάνω κάτω με τα χέρια και τα πόδια του. Αργότερα, το μωρό απλώνει το δαχτυλάκι του και ο μπαμπάς του το κλείνει με τον δείκτη δάχτυλό του.

Η χαρά του μωρού είναι ανεκδιήγητη και είναι η τέλεια υπενθύμιση ότι πρέπει να τραγουδάτε στα μωρά σας! Διαβάστε γιατί…

 

Σύμφωνα με το

Iatropedia.gr

, στην πλειοψηφία τους οι ειδικοί συμφωνούν ότι το κατάλληλο είδος μουσικής μπορεί να ηρεμήσει ή να τονώσει τη συμπεριφορά ενός βρέφους. Οι περισσότεροι

γονείς

το μαθαίνουν αυτό, όταν παρατηρούν ότι το μωρό τους κοιμάται, όταν ακούει συγκεκριμένα τραγούδια ή είδη μουσικής. Η μουσική χαλαρώνει το μωρό, όπως μπορεί να κάνει και με τους ενήλικες. Η διέγερση συνήθως συμβαίνει, επειδή εκείνο το είδος μουσικής δείχνει την προσοχή του γονέα προς το παιδί. Τραγουδώντας στο μωρό σας, του δείχνετε ότι ενδιαφέρεστε για εκείνο.

Τα πιο αργά τραγούδια με πολύ ρυθμό φαίνεται να είναι τα καλύτερα στις περισσότερες περιπτώσεις, αλλά κάποιοι ειδικοί συστήνουν τις μελωδίες από παιδικά σόου. Πρέπει πάντως να θυμάστε πάντα, ότι όπως κάθε ενήλικας, έτσι και κάθε μωρό, είναι διαφορετικό και μπορεί να αισθάνεται πιο άνετα με ένα ξεχωριστό είδος μουσικής, το οποίο να μην είναι καθόλου αργό, μελωδικό κλπ. 

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε