Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Αλλάζει μια λάμπα και παίρνει 20.000 δολάρια

Αλλάζει μια λάμπα και παίρνει 20.000 δολάρια

“Πώς κατεβαίνει; Με bungee jumping;”, αναρωτιέται χρήστης του Youtube, βλέποντας τον να αλλάζει λάμπα στα 1768 πόδια. Δείτε στο βίντεο την τρομακτική δουλειά που κάνει.

Δουλεύει μια φορά τη μέρα κάθε έξι μήνες και παίρνει 20.000 δολάρια τη φορά. Ο λόγος; Ανεβαίνει μόλις… 1768 πόδια από το έδαφος για να το κάνει αυτό…

Ο εργαζόμενος αυτός είναι πολύ τυχερός που παίρνει τόσα λεφτά, αλλά κάποιοι θα μπορούσαν να πουν ότι είναι πολύ άτυχος με αυτό που καλείται να κάνει. Ο ίδιος πάντως στο παρακάτω βίντεο, φαίνεται ψύχραιμος και απολαμβάνει την… αγγαρεία.

Ανεβαίνει άνετος τις σκαλωσιές του φάρου, αλλάζει με ευκολία τη λάμπα, απολαμβάνει τη θέα για λίγα δευτερόλεπτα και κατεβαίνει. Φυσικά, παίρνει όλα τα μέτρα ασφαλείας που είναι απαραίτητα.

“Μάλλον κάνει έξι μήνες να ανέβει και έξι μήνες να κατέβει, για αυτό πηγαίνει δύο φορές το χρόνο!”, σχολιάζει χρήστης του Youtube. “Φαντάσου να ανέβεις και να ξεχάσεις να αλλάξεις την λάμπα”, δηλώνει ένας άλλος. Και κάποιος άλλος το… τερμάτισε λέγοντας: “Πώς κατεβαίνει; Με bungee jumping;”.

Εσείς θα το κάνατε; Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=zB88LxcubcA

Πηγή βίντεο: Mr Hibo مستر هيبو

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις