Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Από τη γιόγκα με μπύρα στη γιόγκα με κοτομπουκιές! [vid]

Από τη γιόγκα με μπύρα στη γιόγκα με κοτομπουκιές! [vid]

Και αν νομίζετε ότι μόνο η γιόγκα με μπύρα είναι αυτή που σας φαίνεται περίεργη, ήρθε και η γιόγκα με κοτομπουκιές. Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και οι ενδιαφερόμενοι όλο και αυξάνονται…

Η γιόγκα με κοτομπουκιές μόλις έκανε την εμφάνισή της στο Λονδίνο. Καλά ακούσατε! Οι κοτομπουκιές ενσωματώνονται στις ασκήσεις κόμπρα, τόξο, σανίδα και πολλές άλλες…

Και το καλύτερο; Όσο κάνεις μία άσκηση γιόγκα στο τέλος μασάς και μία κοτομπουκιά για να… πάρεις δύναμη. Η εκδήλωση ξεκίνησε από τον… ειδικό στις κοτομπουκιές, Kevin, o οποίος δούλευε στο Λονδίνο σε γνωστή αλυσίδα fast food καταστημάτων. “Η κοτομπουκιά με τράβηξε από την πρώτη στιγμή που την είδα. Η αγάπη είναι ισχυρή αλλά η κοτομπουκιά είναι ακόμα πιο ισχυρή μέσα στην καρδιά μου”, δήλωσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με το βίντεο, οι ειδικοί λένε ότι η γυμναστική αυτή είναι κατάλληλη για όλους, αφού συνδυάζει την αγάπη που έχουν όλοι οι άνθρωποι για τις κοτομπουκιές αλλά και την αυτοσυγκέντρωση που σου χαρίζει η γιόγκα. “Δεν είχα ιδέα τι είναι η γιόγκα, απλά είδα να γράφει κοτομπουκιά και έκανα δήλωση”, λέει… ενθουσιασμένος ένας μαθητής της chicken nugget yoga.

Και αν δεν το καταλάβατε μέχρι τώρα, πρόκειται για χιουμοριστικό βίντεο καθώς τελευταία η γιόγκα έχει συνδυαστεί με ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς!

Εσείς θα την δοκιμάζατε; (την γιόγκα, όχι την κοτομπουκιά) Δείτε το viral βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε