Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Αποθεώθηκε με τον χορό της όσο ήταν έγκυος. Τώρα κάνει την ίδια χορογραφία με το νεογέννητο μωρό της [vid]

Αποθεώθηκε με τον χορό της όσο ήταν έγκυος. Τώρα κάνει την ίδια χορογραφία με το νεογέννητο μωρό της [vid]

Το βίντεο με την χορογραφία της όσο ήταν έγκυος έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Τώρα, κάνει την ίδια χορογραφία με το μωράκι της και το Ίντερνετ… ξαναυποκλίνεται!

Λίγος χορός πάντα φτιάχνει το κέφι! Ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ο χορός κάνει καλό. Μάλιστα, έρευνες έχουν δείξει ότι ο χορός στην εγκυμοσύνη βελτιώνει την αντοχή της εγκύου και βοηθάει το σώμα να προσαρμοστεί στις αλλαγές της εγκυμοσύνης. Αυτό το ξέρει πολύ καλά η Gemma Marin…

Τον Φεβρουάριο του 2017, η Ισπανίδα ηθοποιός και μοντέλο, Gemma Marin άρχισε να ποστάρει στο Instagram της βίντεο με αυτήν και τον σύντροφό της Israel Duffus, να χορεύουν όσο ήταν έγκυος. Το βίντεο που ανέβασαν στις 24 Φεβρουαρίου όσο η όμορφη Gemma ήταν 33 εβδομάδων έγκυος, ξεπέρασε τις 1 εκατομμύριο προβολές.

Το Ίντερνετ ξετρελάθηκε και ζήτησε από την γνωστή στη χώρα της ηθοποιό να ανεβάσει και άλλα τέτοια βίντεο με τις χορογραφίες του χαριτωμένου ζευγαριού. Οι εβδομάδες περνούσαν και η Gemma έφερε στον κόσμο τον καρπό της αγάπης της με τον Duffus.

Μπορεί το νεογέννητο μωράκι να άλλαξε άρδην την καθημερινότητά τους, αλλά το όμορφο ζευγάρι βρήκε χρόνο να κάνει αυτό που τους ένωσε: Nα χορεύουν μαζί! Βέβαια τώρα ήταν άλλο ένα άτομο μαζί τους…. το μωράκι τους που συμμετέχει στη χορογραφία της μαμάς και του μπαμπά του.

Το ζευγάρι το διασκεδάζει πολύ και τα views “πέφτουν βροχή”. Το νέο βίντεο γίνεται και αυτό viral και πολλές μανούλες δηλώνουν ότι θα την αντιγράψουν και θα κάνουν το ίδιο με τον καλό τους!

 

The 24th of February we posted a video dancing, just for fun. It became viral around the all world. We are so grateful for having all of you following the last part of my pregnancy, and our life with Alexandra. Her FIRST DANCE is dedicated to all of YOU. THANK YOU for all your support, we love you. . Be ready for the next ones!! . . BABYCARRIER ➖ @lillebaby #dancingalexandra . . . El 24 de Febrero publicamos un video bailando simplemente por diversion. Se hizo viral por todo el mundo. Estamos muy agradecidos por teneros siguiendonos la parte final de mi embarazo y nuestra vida con Alexandra. Su PRIMER BAILE va dedicado a todos vosotros. GRACIAS por vuestro apoyo, os queremos. . . MOCHiLA BEBE ➖@lillebaby . . . . @inspirepregnancy @fit_moms_of_ig @labkhandeshaghayegh @pregnancyfirst @pregnantandperfect @healthy.pregnancy @pregnant.photos @pregnancyworkout #panama #españa #losangeles #california

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gemma Marin (@gemma_marin) στις

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε