Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Αστυνομικοί τρολάρουν ανυποψίαστη οδηγό! “Κυρία μου ξέρετε ότι σήμερα είναι…” [vid]

Αστυνομικοί τρολάρουν ανυποψίαστη οδηγό! “Κυρία μου ξέρετε ότι σήμερα είναι…” [vid]

Μία από τις καλύτερες φάρσες που είδαμε σήμερα! Αστυνομικοί κάνουν πλάκα σε μία οδηγό που αναρωτιέται γιατί την σταμάτησαν.

Όλοι έχετε νιώσει τον τρόμο και τον φόβο μόλις οι αστυνομικοί σάς κάνουν νόημα να σταματήσετε. “Πήγαινα γρήγορα; Παραβίασα στοπ; Δεν έβαλα φλας; Τι έκανα λάθος;”, αναρωτιέστε όπως και η κυρία του παρακάτω βίντεο.

Εσείς όμως μπορεί να μην ήσασταν τόσο τυχεροί όσο αυτή. Η οδηγός σταμάτησε όπως έπρεπε, με έναν άνδρα συνοδηγό. Και οι δύο ήταν ξαφνιασμένοι και η απορία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους, αφού δεν ήξεραν τι παράνομο είχαν κάνει. Τελικά ο αστυνομικός τούς έλυσε την απορία…

“Γνωρίζετε τον νόμο του κώδικα οδικής κυκλοφορίας σχετικά με το άρθρο 1.7.3.9;” ρωτά ο αστυνομικός με σοβαρό ύφος ενώ η ανυποψίαστη οδηγός δεν είχε ιδέα για τι πράγμα μιλούσε εκείνος. “Είναι παράνομο να οδηγείτε με ζέστη χωρίς ένα χωνάκι παγωτό!”, λέει ο αστυνομικός και αμέσως η έκφραση των προσώπων τους άλλαξε!

Η οδηγός και ο συνοδηγός άρχισαν να γελάνε και οι αστυνομικοί τούς έδωσαν παγωτά! Μία από τις καλύτερες πλάκες που κυκλοφορούν τώρα στο Ίντερνετ!

Δείτε το βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε