Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Αυτά τα παπούτσια ρόλερς συνδυάζουν το στυλ με τον αθλητισμό

Αυτά τα παπούτσια ρόλερς συνδυάζουν το στυλ με τον αθλητισμό

Αν θες να συνδυάσεις το στυλ με τον αθλητισμό, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτά τα ψηλοτάκουνα ρόλερς. Η Marawa Wamp δεν κατέχει άδικα παγκόσμιο ρεκόρ στο βιβλίο Γκίνες.

Η Marawa Wamp ασχολείται χρόνια με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με τα ρόλερς. Όταν όμως βαρέθηκε τα κλασικά αθλητικά παπούτσια ρόλερς, σκαρφίστηκε μια τέλεια ιδέα για να συνδυάσει τον αθλητισμό με το στυλ.

Η διάσημη αθλήτρια που είναι γνωστή με το ψευδώνυμο Marawa The Amazing σχεδίασε τα πιο φανταχτερά ρόλερς. Στην πραγματικότητα τα ρόλερς αυτά αποτελούνται από ψηλοτάκουνα παπούτσια και ροδάκια. “Η μαμά μου μού πήρε το πρώτο ζευγάρι ρόλερς όταν ήμουν μόλις 2 ετών. Όταν μεγάλωσα και άρχισα να φοράω ψηλά παπούτσια, ήθελα να βρω έναν τρόπο να τα συνδυάσω και τα δύο, για να μπορώ να αθλούμαι με στυλ!”, δηλώνει η ίδια στην κάμερα του Tech Insider.

Όπως συμπληρώνει, η ίδια αγοράζει τις ψηλοτάκουνες γόβες και ύστερα, κολλά στον πάτο τα ροδάκια. Έχει τρία ζευγάρια ψηλά ρόλερς, αλλά κάθε φορά τα διακοσμεί με διαφορετικό τρόπο ώστε να μη φαίνονται το ίδιο. Η Marawa κατέχει 11 ρεκόρ στο βιβλίο Γκίνες χάρη στα ειδικά παπούτσια της, καθώς και στο πάθος της με το χούλα χουπ.

“Πολλοί δεν πιστεύουν ότι όντως μπορώ να κάνω skate με αυτά. Όταν όμως τα βάλω και μάλιστα παράλληλα κάνω το άλλο μου πάθος, χούλα χουπ, καταλαβαίνω στο βλέμμα τους ότι εντυπωσιάζονται και θέλουν να κάνουν και αυτοί το ίδιο!”, καταλήγει η διάσημη αθλήτρια που χρειάστηκε πολύ προσπάθεια και δεκαετίες προπόνησης για να φτάσει εκεί που είναι τώρα…

Δείτε το βίντεο:

High Heel Roller Skating Pro!

Marawa the Amazing is breaking records in roller skate heels.

Gepostet von Style Insider am Mittwoch, 20. September 2017

Πηγή βίντεο: INSIDER style

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις