Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Αυτή η μητέρα και ο 15 χρονών γιος της έγιναν πατέρας και κόρη

Αυτή η μητέρα και ο 15 χρονών γιος της έγιναν πατέρας και κόρη

Ο Corey Maison ήθελε ανέκαθεν να γίνει κορίτσι και τα κατάφερε, ενώ λίγα χρόνια μετά, το ίδιο έκανε και η μητέρα του. Πλέον δηλώνουν ευτυχισμένοι!

Μια οικογένεια επαναπροσδιόρισε τους ρόλους της όταν δύο μέλη της αποφάσισαν ότι θέλουν να κάνουν αλλαγή φύλου. Ο Corey Maison, 15 ετών έγινε κορίτσι και λίγα χρόνια μετά η μητέρα του έγινε πατέρας.

Ο Corey Maison ένιωθε από τότε που γεννήθηκε ότι είναι μια γυναίκα παγιδευμένη στο σώμα ενός αγοριού. Φοβόταν να αποκαλύψει τη θέληση του να γίνει γυναίκα στην οικογένειά του, μη ξέροντας ότι η ίδια του η μητέρα νιώθει το ίδιο “παγιδευμένη” όπως και αυτός.

Μετά από πολλές συζητήσεις με τους γονείς του και τα αδέρφια του, τελικά ο Corey Maison βρήκε την στήριξη που είχε ανάγκη. Η μητέρα του, Erica τον βοήθησε αγοράζοντας του για δώρο γενεθλίων στα 11 του χρόνια, χάπια που σταματούν την τριχοφυΐα. Σήμερα είναι 15 χρονών και νιώθει καλύτερα από ποτέ. Έγινε το κορίτσι που φανταζόταν έχοντας στο πλευρό της την αγαπημένη της οικογένεια που ούτε μια στιγμή δεν την πίεσε να είναι κάτι που δεν θέλει.

Μαζί με την αλλαγή του 15χρονου αγοριού σε κορίτσι, άλλαξε και η ζωή της ίδιας του της μητέρας… Η Erica έγινε Eric. Η ίδια δηλώνει στην κάμερα του Insider Edition ότι πάντα ήθελε να είναι άνδρας και δεν ένιωθε άνετα με το σώμα της. Μετά από την αλλαγή φύλου του ίδιου της του παιδιού, αποφάσισε και εκείνη να κάνει την αλλαγή που πάντα ονειρευόταν. Ο σύζυγός της την ενθάρρυνε να κάνει αυτό που νιώθει και τα τέσσερά της παιδιά στήριξαν  την απόφασή της.

Ο Eric δηλώνει πλέον ευτυχισμένος. Αρχικά, έκοψε κοντά τα μαλλιά, ύστερα ακολούθησε θεραπεία τεστοστερόνης, και μετά υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή. Ο σύζυγός της είναι δίπλα της και παρόλο που έχουν αλλάξει τόσα πολλά, νιώθει περήφανος που η γυναίκα και μητέρα των παιδιών του, νιώθει ευτυχισμένη με την αλλαγή φύλου.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Inside Edition

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις