Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Αυτή η σανίδα του σερφ φτιάχνεται από γόπες τσιγάρων

Αυτή η σανίδα του σερφ φτιάχνεται από γόπες τσιγάρων

Ο Taylor Lane καθαρίζει θάλασσες από γόπες τσιγάρων και δημιουργεί με αυτές, σανίδες του σερφ. “Είναι πολύ ωραίο από κάτι άσχημο να δημιουργεί κανείς κάτι τόσο όμορφο!”.

Αν νομίζετε ότι οι γόπες τσιγάρων δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε τίποτα, κάνετε λάθος! Ο Taylor Lane φτιάχνει σανίδες του σερφ αποκλειστικά από γόπες τσιγάρων.

10.000 γόπες τσιγάρων χρειάζονται για φτιαχτεί μία ολόκληρη σανίδα. “Πηγαίνω σε παραλίες της Καλιφόρνια και μαζεύω πεταμένα τσιγάρα. Είναι πολύ ωραίο από κάτι άσχημο να δημιουργεί κανείς κάτι τόσο όμορφο!”, δηλώνει ο ίδιος.

“Τα τσιγάρα μολύνουν τόσο πολύ την ατμόσφαιρα. Νομίζω δεν υπήρχε κάτι καλύτερο να κάνουμε από το να τα αξιοποιούμε με αυτόν τον τρόπο”, συμπληρώνει για την σανίδα του που μάλιστα έχει πάρει και σχετικό βραβείο.

Και αν νομίζετε ότι η παρασκευή σανίδας σερφ από γόπες τσιγάρων είναι κάτι εύκολο, αρκεί να ξέρετε ότι μία σανίδα απαιτεί 200 ώρες δουλειάς για να είναι έτοιμη προς πώληση.

5 τρισεκατομμύρια τσιγάρα βρίσκονται κάθε χρόνο στους δρόμους σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο Taylor επιθυμεί τώρα να κάνει ένα ντοκιμαντέρ για να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία σχετικά με τις γόπες τσιγάρων που πετιούνται αφελώς στον δρόμο.

“Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να κάνουμε κάτι άχρηστο, χρήσιμο. Αρκεί να υπάρχει θέληση”, δηλώνει ο δημιουργός. Και ο Taylor απέδειξε ότι είχε θέληση.

Δείτε το βίντεο:

This surfboard is made out of cigarette butts

This surfboard is made out of old cigarette butts

Gepostet von VT Action am Donnerstag, 30. November 2017

Πηγή βίντεο: Action

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις