Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Αυτό το γιγαντιαίο πιτ μπουλ έχει καρδιά μικρού παιδιού

Αυτό το γιγαντιαίο πιτ μπουλ έχει καρδιά μικρού παιδιού

Ο Hulk είναι το πιο διάσημο πιτ μπουλ του κόσμου. Ζυγίζει 80 κιλά, τρώει ένα κιλό κρέας καθημερινά και τώρα μεγαλώνει τα γιγάντια κουτάβια του!

Ο Hulk είναι τρεις φορές μεγαλύτερος από ένα συνηθισμένο αμερικανικό πίτμπουλ και είναι το πιο διάσημο πιτ μπουλ του κόσμου. Και όχι άδικα, αφού ζυγίζει 80 κιλά, είναι ένας εκπαιδευμένος φύλακας και… babysitter!

Ο γιγαντιαίος σκύλος που μοιάζει με τον Hulk, ζει μαζί με την οικογένειά του Marlon και Lisa Grennan, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Καταναλώνει 1 κιλό κρέας την ημέρα και τα αφεντικά του δεν διστάζουν να το αφήνουν να παίζει με το ανήλικο παιδί τους.

https://www.instagram.com/p/BcrOxx9Al8x/?taken-by=darkdynastyk9s

“Αυτό που μετράει περισσότερο είναι η εκπαίδευση που θα τους δώσεις και η πειθαρχία ώστε να είναι φιλικά με όλους. Δεν έχει σημασία η ράτσα, αλλά ο τρόπος που τα μεγαλώνεις”, ισχυρίζεται ο Marlon για το κατοικίδιό του.

Μπορεί να έχουν δεχτεί πολλές προτάσεις αγνώστων που θέλουν να αγοράσουν τον Hulk, όμως τις έχουν αρνηθεί όλες! Ο Hulk είναι τώρα τριών χρονών και μάλιστα πριν ένα χρόνο, έγινε πατέρας. Οι απόγονοί του τώρα εκπαιδεύονται να γίνουν σκυλιά φρουράς και η τιμή για την αγορά τους ανέρχεται στα 100.000 δολάρια!

Το αφεντικό του διατηρεί λογαριασμό αφιερωμένο στα σκυλιά της οικογένειας με το όνομα darkdynastyk9s και αριθμεί πάνω από 550.000 ακόλουθους.

Hulk The Pit Bull Takes Over New York

Giant pit bull, Hulk, took the Big Apple by storm as part of his owner’s quest to make him the world’s most famous dog. The high-profile hound – who weighs a whopping 12 stone – met hundreds of fans around NYC and even made a guest appearance at the offices of the New York Post newspaper. Hulk was accompanied by his diligent owner, Marlon Brennan, and an entourage of three burly bodyguards to make sure excitable fans were kept at bay during his stint in the city. Owner Marlon, 28, drove almost 300 miles from his home in the New Hampshire countryside for Hulk’s big visit to the city. DarkDynastyK9s

Gepostet von Dog Dynasty am Mittwoch, 22. November 2017

Πηγή βίντεο: Dog Dynasty

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις