Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Αυτό το νησί κατοικείται αποκλειστικά από γουρούνια

Αυτό το νησί κατοικείται αποκλειστικά από γουρούνια

Αν λατρεύετε τα γουρούνια, τότε σίγουρα πρέπει να επισκεφτείτε αυτό το νησί. Δείτε πού βρίσκεται.

Στο νησί Pig Island στις Μπαχάμες μπορείτε να κολυμπήσετε μαζί με γουρούνια. Αν είστε φαν αυτών των ζώων, τότε είναι η καλύτερή σας!

Κανείς δεν γνωρίζει πώς βρέθηκαν τόσα πολλά γουρούνια στο νησί αυτό. Φήμες λένε ότι τα ζώα αυτά επιβίωσαν από ένα ναυάγιο. Όπως και να χει, σήμερα αυτά τα γουρούνια ζουν και βασιλεύουν στις Μπαχάμες!

Τα χαριτωμένα ζώα αυτού του νησιού λατρεύουν την προσοχή και τα χάδια των τουριστών. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια στο νησί παρατηρείται αύξηση στον τουρισμό χάρη στα όμορφα αυτά ζώα.

Το γουρούνι είναι το τέταρτο πιο έξυπνο ζώο του κόσμου, συγκεκριμένα είναι τόσο έξυπνα όσο ένα παιδί 3 χρονών. Τα γουρούνια βλέπουν όνειρα όταν κοιμούνται και δείχνουν την αγάπη τους με την μύτη τους. Απολαμβάνουν να ακούν μουσική ενώ, οι μαμάδες βγάζουν ήχους στα μωρά τους που ακούγονται σαν νανούρισμα. Έχουν πολύ καλή μνήμη και επικοινωνούν μεταξύ τους όταν βρίσκονται σε κίνδυνο.

Δείτε το βίντεο:

https://www.facebook.com/JungleAardvark/videos/1930762120585746/?hc_ref=ARQ6F5-ku8fe5lGn0c9Dc8kE0Uclpo8_ITsUf8JtVfRIL2Jr82tN7ZrlNKYhpFj-gP0

Πηγή βίντεο: The Aardvark

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις