Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Αυτόματος πωλητής πουλά… αυτοκίνητα!

Αυτόματος πωλητής πουλά… αυτοκίνητα!

Και όμως υπάρχει ένας αυτόματος πωλητής που προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες να αγοράσουν αυτοκίνητο. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε…

Αυτόματο πωλητή που πουλά σάντουιτς και καφέδες ξέρετε, αυτόματο πωλητή που μπορεί κανείς να πάρει παιχνίδια και λούτρινα αρκουδάκια γνωρίζετε, αυτόματο πωλητή που πουλά όμως… αυτοκίνητα, πρώτη φορά λογικά ακούτε!

Ο αυτόματος πωλητής, Carvana βρίσκεται μόνο στην Αμερική και προσφέρει κάτι μοναδικό. Σάς δίνει τη δυνατότητα να αγοράσετε αυτοκίνητο. Φυσικά, όπως μπορείτε να φανταστείτε ο πωλητής αυτός είναι αρκετά πιο μεγάλος από αυτούς που έχετε συνηθίσει.

Διαθέτει 10 ορόφους με 4 αυτοκίνητα ανά όροφο. Ο ενδιαφερόμενος αρκεί να ρίξει μέσα σε έναν ειδικό μηχανισμό ένα κέρμα, και αμέσως το αυτοκίνητο που έχει επιλέξει φτάνει μπροστά στα μάτια του.

Ο αυτόματος πωλητής όμως δεν σημαίνει και την αγορά του αυτοκινήτου! Από εκείνη τη στιγμή και μετά, ο πελάτης έχει την ευκαιρία να κρατήσει 7 ολόκληρες μέρες το αυτοκίνητο, έτσι ώστε να δει αν του ταιριάζει. Αν τότε καταλήξει ότι επιθυμεί να το αγοράσει, πληρώνει την τιμή του αυτοκινήτου.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: INSIDER

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις