Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Αυτός είναι μπαμπάς! Έφτιαξε σπιταρόνα για να παίζουν οι κόρες του

Αυτός είναι μπαμπάς! Έφτιαξε σπιταρόνα για να παίζουν οι κόρες του

Μπαμπάς από το Michigan έχτισε ένα playhouse για τις δύο κόρες του. Το παιδικό σπίτι δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει ένα κανονικό!

Ένας μπαμπάς από το Michigan έχτισε ένα playhouse για τις δύο κόρες του και ίσως να ήταν το πιο δεξιοτεχνικά φτιαγμένο παιδικό σπίτι που κατασκευάστηκε ποτέ.

Ο Αδάμ Μπόιντ, 39 ετών, είναι ιδιοκτήτης μιας κατασκευαστικής εταιρείας και πριν λίγο καιρό αποφάσισε να φτιάξει ένα σπίτι για να παίζουν οι δύο κόρες του στον κήπο του σπιτιού τους. Πέρασε τον ελεύθερο χρόνο του και μερικά Σαββατοκύριακα κατασκευάζοντας το διώροφο palyhouse για τις δύο κόρες του, 5 και 2 χρονών.

Το playhouse δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από ένα κανονικό σπίτι! Διαθέτει παιδική χαρά, δύο βεράντες, 2 ορόφους, τοίχο αναρρίχησης σε βράχο, σοφίτα και μια μεγάλη κουζίνα.

Ο Μπόιντ μοιράστηκε φωτογραφίες του παιδικού σπιτιού στο Facebook τον περασμένο μήνα και έγιναν αμέσως viral. Η ανάρτησή του μάλιστα, έχει αναδημοσιευτεί πάνω από 45.000 φορές.

Gepostet von Spoiled Rotten Homes Inc. am Montag, 7. August 2017

“Πολλοί άνθρωποι, φίλοι και ακόμα και η οικογένεια μου, δεν με πίστεψαν όταν τους είπα αρχικά τι είχα στο μυαλό μου. Αλλά τελικά το έκανα όπως ακριβώς φανταζόμουν και οι 2 μου κόρες είναι πολύ ικανοποιημένες με το αποτέλεσμα”, δήλωσε ο Μπόιντ στο ABC News.

Ο Μπόιντ είπε ότι η μεγαλύτερη κόρη του, η Avery, βοήθησε στην υλοποίηση του έργου. “Αυτό ήταν το καλύτερο σημείο. Μου άρεσε να δουλεύω μαζί της και αυτή το αγάπησε”, συμπλήρωσε.

Gepostet von Spoiled Rotten Homes Inc. am Montag, 7. August 2017

Ο Μπόιντ είπε στην διαδικτυακή φόρμα του ABC, ότι έχει σκοπό να ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση επικεντρωμένη στην κατασκευή παρόμοιων playhouse σπιτιών στο Michigan.

Δείτε πλάνα από το εσωτερικό και το εξωτερικό του σπιτιού:

https://www.youtube.com/watch?v=9y8ck96vs_0

Πηγή βίντεο: Breaking News Today και πηγή φωτό: ATB Building Inc.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις