Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Αυτός ο γάτος βρέθηκε με 2 κιλά λάσπης πάνω του

Αυτός ο γάτος βρέθηκε με 2 κιλά λάσπης πάνω του

Ο γάτος του βίντεο βρέθηκε σε ένα υπόγειο με 2 κιλά λάσπης κολλημένα επάνω του. Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωσή του στο βίντεο.

Ο γάτος Sinbad βρέθηκε σε ένα υπόγειο έχοντας κολλημένα πάνω του 2 ολόκληρα κιλά λάσπης. Χάρη στους διασώστες και τον άνθρωπο που του προσφέρει μόνιμη στέγη και φροντίδα, είναι τώρα ένα ευτυχισμένο τετράποδο.

Η οργάνωση Anti-Cruelty Society δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από άγνωστο ότι γάτα παραμελείται σε ένα υπόγειο διαμέρισμα στο Σικάγο. “Δεχτήκαμε τηλεφώνημα. Πήγαμε εκεί αμέσως και ανακαλύψαμε ότι η γάτα ζούσε με έναν παππού που η μνήμη του είχε ξεθωριάσει και βρισκόταν σε κρίσιμη πνευματική κατάσταση. Έτσι αποφασίσαμε να πάρουμε την γάτα για να την φροντίσουμε”, δηλώνει η γυναίκα που την διέσωσε.

Gepostet von The Anti-Cruelty Society am Dienstag, 27. Dezember 2016

Ο Sinbad έλαβε αμέσως την φροντίδα των ειδικών που του αφαίρεσαν την λάσπη από πάνω του, τον έκαναν μπάνιο και του έκοψαν τη γούνα του. Η γάτα μάλιστα βρήκε πρόσφατα και ένα μόνιμο σπιτάκι. “Όταν την είδα στο διαδίκτυο, ήθελα αμέσως να επικοινωνήσω μαζί τους και να την φέρω σπίτι μου. Είναι αξιολάτρευτη γάτα”, δηλώνει το αφεντικό του.

Τώρα είναι ένας ευτυχισμένος γάτος που χαίρεται τη ζωή και τη συντροφιά του αφεντικού του! Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: SlideShow ForFun

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις