Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Αυτός ο σκύλος δεν έτρωγε καθόλου – Τι απίστευτο έκανε το αφεντικό του

Αυτός ο σκύλος δεν έτρωγε καθόλου – Τι απίστευτο έκανε το αφεντικό του

Ο σκύλος του παρακάτω βίντεο τις τελευταίες μέρες δεν έτρωγε καθόλου το φαγητό του. Έτσι, ο ιδιοκτήτης του έκανε κάτι απίστευτο για να τον πείσει να φάει.

Κανονικά, τα σκυλιά τρώνε από 2 έως 3 φορές την ημέρα, ενώ κατά τη διάρκεια αυτής, μπορεί να ζητούν λιχουδιές, αφού σπάνια νιώθουν πλήρεις και χορτασμένοι! Υπάρχουν όμως και σκυλιά που είτε λόγω της ηλικίας τους είτε άλλων παραγόντων, σταματούν για κάποιο διάστημα να έχουν όρεξη για φαγητό.

Όταν αυτός ο σκύλος δεν έτρωγε τις τελευταίες μέρες καθόλου φαγητό, το αφεντικό του σκαρφίστηκε ένα τέλειο σχέδιο για του εξάψει το ενδιαφέρον και να φάει. Πώς το έκανε αυτό; “Πεινάς; Πάμε Λούνα, ας ετοιμάσουμε φαγητό!”. Κάπως έτσι ο ιδιοκτήτης του χαριτωμένου σκύλου ξεκινά να ετοιμάζει το φαγητό του…

Το έξυπνο αφεντικό βάζει το μπολ με την σκυλοτροφή στο φούρνο, ανάβει το φως – και όχι την θερμοκρασία – και απλά βάζει χρονόμετρο για ένα λεπτό. “Εντάξει Λούνα έχουμε ακόμα 10 δευτερόλεπτα! 3… 2… 1… έτοιμο!”, λέει όλο ενθουσιασμό ο ιδιοκτήτης και ο σκύλος μόλις βγει το μπολ από τον φούρνο, είναι έτοιμος να το καταβροχθίσει!

Για τα πάντα λοιπόν υπάρχουν λύσεις, αρκεί να υπάρχει αγάπη και θέληση! Δείτε το βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις