Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Αυτός ο χιμπατζής ήξερε πολύ καλά τι ήθελε από τη σακούλα!

Αυτός ο χιμπατζής ήξερε πολύ καλά τι ήθελε από τη σακούλα!

Ο χιμπατζής του ζωολογικού πάρκου ήξερε τι είχε ανάγκη και φρόντισε να το δείξει στους επισκέπτες. Δείτε το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Viral έχει γίνει το παρακάτω βίντεο με πρωταγωνιστή έναν χιμπατζή. Ο χιμπατζής μόλις είδε επισκέπτες σπεύδει προς το μέρος τους. Όχι όμως για αυτούς, αλλά για τη σακούλα που κρατούν!

Ο περίεργος χιμπατζής έδειχνε με το χέρι του τη σακούλα και ζητούσε με τον δικό του τρόπο να βγάλουν από τη σακούλα ένα αναψυκτικό. Μόλις οι επισκέπτες του ζωολογικού πάρκου κατάλαβαν τι ήθελε από αυτούς, έβγαλαν από τη σακούλα το αναψυκτικό και του έριξαν λίγο να πιει, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του ίδιου του χιμπατζή!

Και αφού ο χιμπατζής ικανοποίησε το αίσθημα της δίψας του, λίγο αργότερα φρόντισε να ικανοποιήσει και την πείνα του. Εντόπισε μια μπανάνα στη σακούλα και με τον τρόπο του πάλι υπέδειξε στους επισκέπτες πώς να του τη δώσουν για να τη φάει!

Οι χιμπαντζήδες είναι μέλη της οικογένειας των Ανθρωπίδων μαζί με τους γορίλες, τους ανθρώπους και τους ουρακοτάγκους. Η εξελικτική πορεία των χιμπαντζήδων διαχωρίστηκε από την ανθρώπινη εξέλιξη περίπου 6 εκατομμύρια χρόνια πριν. Τα δύο είδη των χιμπαντζήδων είναι οι στενότεροι συγγενείς του ανθρώπου. Οι νεότερες έρευνες υποστηρίζουν πως ο άνθρωπος και ο χιμπαντζής έχουν περίπου 99% όμοιο DNA.

Πηγή βίντεο: The Dodo 

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις