Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Εδώ μεταμορφώνουν τις γάτες σε σαύρες και δράκους

Εδώ μεταμορφώνουν τις γάτες σε σαύρες και δράκους

Χαμό έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο που δείχνει γάτες να είναι βαμμένες ώστε να μοιάζουν σε σαύρες και δράκους. Δείτε πού συμβαίνει αυτό.

Αυτό το σαλόνι ομορφιάς μπορεί να μετατρέψει την γάτα σας σε δράκο ή σαύρα ή ό,τι άλλο ζώο μπορείτε να φανταστείτε. Θα κάνατε όμως ποτέ κάτι τέτοιο στο αγαπημένο σας ζώο;

Το διαδίκτυο ξεσηκώθηκε όταν αυτό το βίντεο έγινε viral. Το σαλόνι ομορφιάς που βρίσκεται στη Ρωσία κάνει extreme makeover σε γάτες και σκύλους. Πρώτα, ξυρίζουν το ζώο αναλόγως το σχέδιο που θέλουν να κάνουν. Μετά το βάφουν με ειδική βαφή που μπορεί να κρατήσει αρκετούς μήνες. Οι τελευταίες λεπτομέρειες μπαίνουν και το ζώο μεταμορφώνεται.

Η μεταμόρφωση ζώων είναι τώρα trend στη Ρωσία. Όλο και περισσότεροι επισκέπτονται το σαλόνι για να βάψουν τον τετράποδο φίλο τους. Η ιδιοκτήτρια του σαλονιού ομορφιάς για τα κατοικίδια ζώα, Daria Gotz, εξηγεί: “Δεν είναι απάνθρωπο, είναι απλά διασκεδαστικό. Οι βαφές είναι ελεγμένες και δεν αποτελούν κίνδυνο για το ζώο. Άλλωστε, οι γάτες γουργουρίζουν κάθε φορά που έρχονται εδώ, αφού πέρα από την βαφή, τις φροντίζουμε με μασάζ και χαδέματα!”.

Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας:

Πηγή βίντεο: RT

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις