Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Είχε ένα… ατύχημα και αισθάνθηκε ντροπή στο σχολείο! Ο πατέρας βρήκε τον τρόπο να της συμπαρασταθεί [pic]

Είχε ένα… ατύχημα και αισθάνθηκε ντροπή στο σχολείο! Ο πατέρας βρήκε τον τρόπο να της συμπαρασταθεί [pic]

Ντράπηκε τόσο πολύ με το… ατύχημά της που δεν μπορούσε να σταματήσει τα κλάματα. Όταν εμφανίστηκε ο μπαμπάς της με βρεγμένο παντελόνι τής έφτιαξε η διάθεση!

Κάτι τέτοιους μπαμπάδες χρειάζονται όλα τα μικρά κοριτσάκια! Η μικρή Valerie είχε ένα μικρό… ατύχημα στο σχολείο και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της όταν όλοι οι συμμαθητές της της κοροίδευαν για το βρεγμένο παντελόνι της.

Είναι πολλά τα παιδιά που δυσκολεύονται να συγκρατήσουν την ανάγκη τους και η Valerie είχε την ατυχία να της συμβεί αυτό στο σχολείο ενώπιον όλων των συμμαθητών της! Τι απίστευτο έκανε ο μπαμπάς της;

Εμφανίστηκε να την πάρει από το σχολείο με βρεγμένο παντελόνι. Καλά ακούσατε! Έβρεξε το παντελόνι του σε σημείο έτσι ώστε να φαίνεται ότι είχε και αυτός το ίδιο… ατύχημα!

Το Ίντερνετ έχει λατρέψει τον μπαμπά αυτόν με την γλυκιά κίνησή του! Ο Ben έχει άλλα δέκα παιδιά και ξέρει πολύ καλά τι χαρακτηριστικά διέπουν ένα άξιο πατέρα. “Όταν ένας ντρέπεται, όλοι ντρεπόμαστε και όταν ένας είναι ευτυχισμένος, όλοι είμαστε!” δηλώνει ο ίδιος που βλέπει τη φωτογραφία του να έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

Δείτε το κατόρθωμά τους!

 

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε