Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Έκαναν τον σκύλο τους vegan και επιμένουν ότι “νιώθει καλύτερα”

Έκαναν τον σκύλο τους vegan και επιμένουν ότι “νιώθει καλύτερα”

Ζευγάρι vegan αποφάσισε να… μυήσει τον σκύλο του στην διατροφή του. “Νιώθει καλύτερα όταν τρώει υγιεινά”, δηλώνουν τα αφεντικά.

Ο Shane και η Adele Goodall είναι παντρεμένοι έξι χρόνια και εδώ και τέσσερα χρόνια ακολουθούν αυστηρή vegan διατροφή. Αποφάσισαν μάλιστα, να ακολουθήσει και ο σκύλος τους την ίδια διατροφή και δηλώνουν ότι αυτή η αλλαγή, μόνο καλό κάνει…

Η Lily τρώει βρώμη και μούρα για πρωινό και μασάει κάσιους αντί για κόκαλα. “Είναι απίστευτο, η διατροφή την έχει κάνει να είναι σε τέλεια φυσική κατάσταση, να μην μυρίζει η ανάσα της και πάνω από όλα να είναι υγιής. Όλοι μόλις την βλέπουν, μας ρωτούν αν είναι ακόμα κουτάβι!”, δηλώνει στην Dailymail η Adele που έχει δει τα οφέλη της vegan διατροφής στο σκύλο της.

Και συνεχίζει: “Είναι 7 χρονών και οι γιατροί μάς λένε ότι δεν έχουν ξανασυναντήσει τόσο υγιή σκύλο! Θα συνεχίσουμε να την τρέφουμε έτσι, για το καλό της”. Ο Shane συμφωνεί και ως σεφ, ξέρει πολύ καλά τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά ώστε η Lily να μένει vegan, υγιής και χορτάτη.

Λαχανικά αναμειγμένα με ρύζι και καρπούς είναι κυρίως αυτά που τρώει καθημερινά. “Δεν την πιέζουμε αλλά φαίνεται ότι το επιθυμεί! Κάθε φορά που της δίνουμε μπανάνα ή καρότα, τρελαίνεται!”, δηλώνει το ζευγάρι και τονίζει ότι η vegan διατροφή μπορεί μόνο να λειτουργήσει υπέρ των ανθρώπων και των ζώων.

“Το γηραιότερο σκυλί που έζησε ποτέ ήταν vegan και πέθανε όταν ήταν 25 χρονών”, κατέληξε η Adele.

https://www.youtube.com/watch?v=D3GzDvavzJU

Πηγή βίντεο: Geetroit Foodie

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις