Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Έκανε τατουάζ στον γιο του χωρίς… βελόνα και ούρλιαζε από τον πόνο!

Έκανε τατουάζ στον γιο του χωρίς… βελόνα και ούρλιαζε από τον πόνο!

“Πονάει!”, φωνάζει ο πιτσιρικάς του βίντεο την ώρα που ο πατέρας του τού “χτυπά” τατουάζ. Δείτε την παγίδα που του έστησε.

“Το χέρι μου! Το χέρι μου!”, φωνάζει το παιδάκι του παρακάτω βίντεο στον μπαμπά του την ώρα που του “χτυπά” τατουάζ. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Ο μπαμπάς και το παιδί του viral βίντεο είχαν κάνει μια συμφωνία. Αρχικά, ο πιτσιρικάς έκανε τατουάζ στον πατέρα του και μετά ήταν η σειρά να γίνει το αντίστροφο… Ο μπαμπάς tattoo artist, έπρεπε να χτυπήσει τατουάζ στον γιο του! Και έτσι και έγινε… περίπου!

“Θα στο ζωγραφίσω πρώτα το σχέδιο με στυλό και μετά θα το κάνω με την βελόνα!”, προειδοποιεί ο μπαμπάς και ο μικρός φαίνεται να έχει ήδη τρομοκρατηθεί. Μετά, πιάνει τη βελόνα για τατουάζ και αρχίζει να “χτυπά” το σχέδιο που είχαν συμφωνήσει.

Το τελευταίο όμως που ήθελε να κάνει στον γιο του ήταν, τατουάζ! Ο μπαμπάς του παρακάτω βίντεο ήθελε απλά να του κάνει πλάκα και δεν χρησιμοποίησε την βελόνα για τατουάζ. “Πονάει;”, τον ρωτά ο χαριτωμένος μπαμπάς που είχε στήσει παγίδα στον γιο του και ο πιτσιρικάς απαντά: “Πονάει, ναι! Το υπόσχομαι πονάει πολύ τώρα! Το χέρι μου!”. 

Μόλις κατάλαβε ότι ο μπαμπάς του του έκανε πλάκα άρχισαν και οι δύο να ξεκαρδίζονται!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Cultura Colectiva

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις