Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Εξανάγκαζε τα παιδιά του να ζουν σε σπηλιές

Εξανάγκαζε τα παιδιά του να ζουν σε σπηλιές

Πέντε παιδιά από την Κολομβία, ηλικίας από 8 μηνών έως 11 ετών, που ο πατέρας τους τα ανάγκαζε να ζουν σε σπηλιές από τότε που γεννήθηκαν, ανακαλύφθηκαν στα ανατολικά της χώρας.

“Καθώς δεν είχαν έρθει ποτέ σε επαφή με τον έξω κόσμο, δεν ήταν εύκολο να τα βγάλουμε και να τα καθαρίσουμε. Οταν ανοίξαμε την τηλεόραση έφυγαν τρέχοντας”, δήλωσε ένα μέλος της πολιτικής προστασίας που πήρε μέρος στην επιχείρηση διάσωσης των παιδιών.

Η επιχείρηση έγινε στις 14 Μαΐου στην πόλη Τουρμέκε, 90 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Μπογκοτά. Τρία από τα παιδιά, ηλικίας 8 μηνών, 3 ετών και 6 ετών βρέθηκαν ξαπλωμένα σε μία σπηλιά, το ένα κοντά στο άλλο για να ζεσταίνονται. Κοντά τους, σε μία άλλη σπηλιά, βρέθηκαν τα άλλα δύο μεγαλύτερα παιδιά. 

“Τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους, εκτός από ένα κοριτσάκι ηλικίας 2,5 ετών που διακομίστηκε σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο”, καθώς υπέφερε από σοβαρό υποσιτισμό, δήλωσε η δήμαρχος του Τουρμέκε. 

Ο πατέρας, που προφανώς αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα, και η σύζυγός του εξαφανίστηκαν μετά την επιχείρηση διάσωσης των παιδιών. 

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε