Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ένα δεντρόσπιτο με όλες τις ανέσεις

Ένα δεντρόσπιτο με όλες τις ανέσεις

Τα δεντρόσπιτα είναι συνήθως η χαρά των μικρών παιδιών. Αυτό το θέρετρο στον Καναδά σας καλεί να μείνετε στα ειδικά διαμορφωμένα δεντρόσπιτα σαν να είσαστε και πάλι παιδί!

Το resort Free Spirit Spheres στο Βανκούβερ του Καναδά χαρίζει μια μοναδική εμπειρία στους θαμώνες του. Πρόκειται για σύγχρονα δεντρόσπιτα στη μέση ενός πυκνού δάσους.

Κάθε δεντρόσπιτο έχει σφαιρικό μέγεθος και αιωρείται από έναν ειδικό μηχανισμό που συγκρατεί τη σφαίρα ανάμεσα σε δύο δέντρα. 6.000 ώρες παίρνει στους εργάτες να φτιάξουν τα πρωτότυπα σπιτάκια. Τα σφαρικά δεντρόσπιτα προσφέρουν όλες τις ανέσεις. Μια μικρή κουζίνα, αποθηκευτικοί χώροι, ευρύχωρη ντουλάπα και ένα αναπαυτικό κρεβάτι περιέχει η σφαίρα στους επισκέπτες της.

Η πρόσβαση στη σφαίρα γίνεται από μια μεγάλη σκάλα ενώ οι χώροι υγιεινής βρίσκονται σε άλλο σημείο σε απόσταση αναπνοής από τα δεντρόσπιτα. Οι περισσότεροι που τα έχουν επισκεφτεί κάνουν λόγο για μια εμπειρία που θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή, ωστόσο τα σφαιρικά δεντρόσπιτα σίγουρα δεν είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους φοβούνται τους μικρούς και κλειστούς χώρους.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: INSIDER

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις