Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ενα …φιλί επηρέασε ολόκληρη πτήση

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Συνελήφθη 28χρονος κινέζος που έγινε αιτία να κλείσει το αεροδρόμιο του Νιούαρκ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times, ο 28χρονος Κινέζος Χαϊζόνγκ Τζιανγκ, φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Rutgers, διέφυγε της προσοχής των φρουρών ασφαλείας στο αεροδρόμιο του Νιού Τζέρσεϊ και εισήλθε σε απαγορευμένη περιοχή για να αγκαλιάσει και να φιλήσει μια φίλη του πριν αυτή επιβιβαστεί στην πτήση της για Λος Αντζελες, στις 3 Ιανουαρίου.

    Ο νεαρός κινέζος κατάφερε να εισέλθει στον τερματικό σταθμό C καθώς ο αρμόδιος φρουρός είχε απομακρυνθεί από τη θέση του, για να απαντήσει σε ερώτηση κάποιου ταξιδιώτη. Οταν έγινε αντιληπτή η είσοδός του στην απαγορευμένη ζώνη, ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός και το αεροδρόμιο έκλεισε, με αποτέλεσμα περίπου 1.600 άτομα να παραμείνουν καθηλωμένα σ΄αυτό επί έξι ώρες! 

    Οι αξιωματούχοι ασφαλείας του αεροδρομίου διαπίστωσαν ότι τα συστήματα παρακολούθησης δεν είχαν καταγράψει εικόνες από την κίνηση στο αεροδρόμιο και χρειάστηκε να δανειστούν ιδιωτική ταινία μιας αεροπορικής εταιρίας για να εξακριβώσουν τι ακριβώς συνέβη.

    Ο νεαρός αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 30 ημερών για παράνομη είσοδο σε απαγορευμένη περιοχή, ενώ ο υπεύθυνος φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και αντιμετωπίζει πειθαρχικά μέτρα.

   

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε