Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Επανέφεραν στη ζωή γατάκι που είχε κυριολεκτικά παγώσει από το κρύο

Επανέφεραν στη ζωή γατάκι που είχε κυριολεκτικά παγώσει από το κρύο

Το γατάκι του βίντεο βρέθηκε παγωμένο στο χιόνι. Μια οικογένεια του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες και το έφερε και πάλι στη ζωή!

Αυτό το μικρό γατάκι ονομάζεται Lazarus. Δεν είναι τυχαίο που η οικογένειά του τού έδωσε αυτό το όνομα. Μόλις διαβάσετε την ιστορία του θα καταλάβετε γιατί…

Η οικογένεια του παρακάτω βίντεο έπαιζε αμέριμνη στο χιόνι όταν η μπάλα προσγειώθηκε στο τέλειο σημείο. Ο μικρός γιος της οικογένειας πήγε να πάρει την μπάλα και παρατήρησε ότι από κάτω, χωμένο μέσα στο χιόνι, βρισκόταν ένα μικρό γατάκι. 

Το γατάκι είχε παγώσει κυριολεκτικά από τις χαμηλές θερμοκρασίες και το πυκνό χιόνι. Αμέσως ο πιτσιρικάς το μάζεψε και το έδειξε στον πατέρα του. Όλη η οικογένεια έκανε τα πάντα για να το βοηθήσει. Έσπευσαν μέσα στο σπίτι, του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και προσπάθησαν να το ζεστάνουν με κουβέρτες. 

Μετά από μία ώρα, έγινε το θαύμα! Το μικρό γατάκι επανήλθε στη ζωή! Ζεστάθηκε, έφαγε, ξεκουράστηκε και απόλαυσε την στοργή που του παρείχαν οι άνθρωποι γύρω του, που έμελλε να γίνουν η νέα του οικογένεια. Τώρα, ο Lazarus είναι ένα ευτυχισμένο γατάκι που κάθε χειμώνα χαίρεται το χιόνι με την οικογένειά του!

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Ο Λάζαρος, ο επονομαζόμενος Δίκαιος και Τετραήμερος, ήταν αδελφός της Μάρθας και της Μαρίας. Κατά την Καινή Διαθήκη, μια μέρα ο Λάζαρος αρρώστησε βαριά και πέθανε.  Οι αδελφές του ειδοποίησαν τον Ιησού. Ο Ιησούς δάκρυσε και με φωνή μεγάλη προ του τάφου εκραύγασε: «Λάζαρε δεύρο έξω!» και ανάστησε τον Λάζαρο τέσσερεις ημέρες μετά τον θάνατό του.

Πηγή βίντεο: The Dod

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις