Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Επίσημη θρησκεία το… File Sharing!

Φοιτητής φιλοσοφίας έκανε το παράνομο κατέβασμα αρχείων, επίσημη θρησκεία.

Ένας Σουηδός φοιτητής φιλοσοφίας, πριν από δύο χρόνια, ίδρυσε την Ιεραποστολική Εκκλησία του Κοπιμισμού το οποίο όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε αντιδράσεις όμως όπως φαίνεται η επιμονή του φοιτητή έκαναν το File Sharing επίσημη θρησκεία!

Αρχικά η σουηδική δικαιοσύνη το 2010 απέρριψε την αίτηση του Isak Gerson για αναγνώριση της θρησκείας όμως ύστερα από έφεση που έκανε ο φοιτητής το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημά του.

Σύμφωνα με τη θρησκεία του File Sharing, η ανταλλαγή κάθε είδους αρχείου μέσω Internet είναι όχι μόνο ανεκτή, αλλά επιβραβεύεται και φυσικά θα πρέπει να δίνει χαρά στους ανθρώπους.

Επίσης το δόγμα της νέας αυτής θρησκείας αναφέρει οτι η επικοινωνία πρέπει να είναι σεβαστή και όποιος παρακολουθεί κι επιχειρεί να ελέγξει την επικοινωνία των ανθρώπων διαπράττει αμαρτία αφού η απόλυτη μυστικότητα είναι ιερή στην Εκκλησία του Κοπιμισμού.
 
Τέλος μπορεί η θρησκεία του File Sharing να αναγνωρίζεται από το σουηδικό κράτος ως επίσημη θρησκεία όμως αυτό, δεν αλλάζει το νομικό καθεστώς της χώρας κι έτσι όλοι οι αυτοί που κατεβάζουν παράνομα αρχεία, εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν την ποινή της φυλάκισης.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε