Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

“Έψαχνε τουαλέτα” ο οπαδός που τα έψαλλε στον Μπέκαμ

“Έψαχνε τουαλέτα” ο οπαδός που τα έψαλλε στον Μπέκαμ

Κατά λάθος έπεσε πάνω στον Ντ. Μπέκαμ και με την ευκαιρία του τα έψαλλε, ο Βρετανός φίλαθλος, μετά το ματς Αγγλία – Αλγερία που έληξε 0-0.

Μιλώντας στη Sunday Mirror ο Παύλος Τζόζεφ λέει ότι δεν ήταν πρόθεσή του να μπει στα αποδυτήρια, απλώς έψαχνε την τουαλέτα. Ο 32χρονος που είναι σύμβουλος σε εταιρειά συμβούλων για ακίνητα, λέει ότι μετά το παιχνίδι περίμενε έξω από το στάδιο μαζί με δύο ξαδέλφια και τον πατέρα του. 

Μισή ώρα μετά ωστόσο, καθώς τον “καλούσε η φύση” αποφάσισε να μπει στο στάδιο και να βρει μία τουαλέτα. Ένας φύλακας του είπε να μπει σε ένα διάδρομο και εκεί περιπλανήθηκε, μέχρι που μπήκε κατά λάθος στα αποδυτήρια. Έτσι λέει τουλάχιστον στην εφημερίδα.. 

“Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βρισκόταν μπροστά μου. Ήθελα να αδράξω την ευκαιρία και να του πω πόσο στενοχωρημένοι ήμασταν εμείς οι φίλαθλοι” αναφέρει. 

“Του είπα, Ντέιβιντ ξοδέψαμε πολλά χρήματα για να έρθουμε εδώ. Αυτό ήταν ντροπή, τι θα κάνεις γι’ αυτό;” λέει ο Παύλος. “Με κοίταξε έκπληκτος, δεν ήξερε τί να πει” συμπληρώνει. 

Τότε – όπως λέει – ήρθε ένας άνθρωπος της Fifa και τον ρώτησε ποιος είναι. “Είπα, με λένε Παύλο και ψάχνω μία τουαλέτα”.. 

Ο ίδιος ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε πει για το περιστατικό ότι ο φίλαθλος “δεν έκανε σχόλιο για την επίδοση της ομάδας, απλά μπήκε και χαιρέτισε”. “Ο οπαδός μπήκε μέσα κανονικά, μου είπε κάτι και έφυγε. Δεν υπήρξε επιθετικότητα” πρόσθεσε.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε