Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Φωτογράφος μεταμορφώνει άρρωστα παιδιά σε σούπερ ήρωες!

Φωτογράφος μεταμορφώνει άρρωστα παιδιά σε σούπερ ήρωες!

Έξι παιδιά με ειδικές ανάγκες μεταμορφώθηκαν σε ήρωες της Justice League. Ο φωτογράφος Josh Rossi αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την γενναιότητα αυτών των παιδιών.

Ο Josh Rossi έκανε κάτι μοναδικό… Μεταμόρφωσε έξι παιδιά με ειδικές ανάγκες σε ήρωες της Justice League, ομάδας super heroes που εμφανίζεται στα κόμικς της DC.

Ο φωτογράφος μετέτρεψε τα αδύναμα χαρακτηριστικά τους σε σούπερ δυνάμεις. Ο 9χρονος Teagan που έχει μισή καρδιά, έγινε Superman. Ο 5χρονος Simon Fullmer που πάσχει από περιφερική νευροπάθεια που σχετίζεται με τον καρκίνο, μεταμορφώθηκε σε Batman. O Kayden Kinckle που έχει χάσει τα δύο πόδια του, μπήκε στο σώμα του Cyborg. Ο μικρός Mataese Manuma πάσχει από λευχαιμία και για μια μέρα έζησε ως Aquaman!

Μπροστά από την κάμερα του Josh Rossi, έκατσε και ο Zaiden Stolrow. Ο πιτσιρικάς που γεννήθηκε με το Σύνδρομο Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ADHD) και λατρεύει να τρέχει, ήταν η καλύτερη επιλογή για να βάλει τη στολή του The Flash. Τέλος, η πιτσιρίκα που διαγνώστηκε με καρκίνο, Sofie Loftus πόζαρε στον φωτογραφικό φακό ως Wonder Woman.

Το καθένα από αυτά τα παιδιά μετά την φωτογράφιση, απέκτησε το δικό του κινηματογραφικό poster. “Ήθελα να τιμήσω την γενναιότητα αυτών των παιδιών. Αυτές οι φωτογραφίες έχουν αλλάξει τον τρόπο σκέψης μου και έχω αναθεωρήσει σχετικά με το τι έχει αξία στη ζωή μας”, δηλώνει ο φωτογράφος.

Χωρίς ή με στολές, αυτά τα παιδιά είναι αληθινοί σούπερ ήρωες!

https://www.facebook.com/UNILADfilm/videos/525952881082925/

Πηγή βίντεο: Unilad

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις