Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Γάτα πήγαινε τόσο συχνά στο σχολείο που της έδωσαν πτυχίο

Γάτα πήγαινε τόσο συχνά στο σχολείο που της έδωσαν πτυχίο

Αυτή η γάτα έφευγε κάθε μέρα από το σπίτι της για να επισκεφτεί το σχολείο της περιοχής. Μετά από πολλά χρόνια… εκπαίδευσης, αποφοίτησε!

Η γάτα, Bubba the Cat, έχει γίνει διάσημη σε όλον τον κόσμο. Ο λόγος; Επισκέπτεται κάθε μέρα το σχολείο και κάθεται στα θρανία όπως οι άλλοι μαθητές, έτοιμη να μάθει όσα διδάσκουν οι καθηγητές της…

Το περίεργο γατάκι περιπλανιέται στις αίθουσες του σχολείου, κάθεται σε μια τάξη, παρακολουθεί το μάθημα και λαμβάνει απλόχερα την αγάπη των συμφοιτητών του. Πώς ξεκίνησαν όλα; Η οικογένεια Marienthals θέλησε να την υιοθετήσει και να την έχει μόνιμα στο σπίτι. Η ίδια όμως δεν ήθελε να ζει μόνο στο σπίτι και συχνά προσπαθούσε να αποδράσει. Έτσι, την άφηναν τα πρωινά να βγαίνει εκτός σπιτιού και να ανακαλύπτει τον κόσμο.

Graduation Practice: I got this. I don't even need to be awake.

Gepostet von Bubba the Cat am Mittwoch, 3. Mai 2017

Η Bubba λοιπόν ήθελε να βγαίνει από το σπίτι της για να πάει να… σπουδάσει! Έκανε καθημερινά επισκέψεις στο Leland High School. Υιοθετήθηκε από την οικογένειά της το 2009 όταν ήταν δύο χρονών και μετά από πολλά χρόνια… εκπαίδευσης, πέρσι, το 2016 αποφοίτησε με το καπελάκι της, ειδικά διαμορφωμένο για αυτήν!

“Μια φορά μια καθηγήτρια έκανε το λάθος να φέρνει γατολιχουδιές για τον Bubba και από τότε μιαούριζε συνέχεια έξω από την τάξη μέχρι να πάρει τη λιχουδιά!”, δηλώνει η Amber Marienthal στο The Mercury News.

Η διάσημη γάτα έχει και λογαριασμό στο Facebook που μετρά 60.000 φανς και λαμβάνει συχνά δωράκια από το κοινό που την λατρεύει και ανυπομονεί να την δει και σε άλλες περιπέτειες.

Πηγή: b/60

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις