Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Γάτες φρικάρουν τελείως με τον μετρονόμο

Γάτες φρικάρουν τελείως με τον μετρονόμο

Αυτές οι γάτες δεν μπορούν να κατανοήσουν τον μετρονόμο! Τον παρατηρούν με τρόμο και φόβο και τινάζονται σε κάθε κίνησή του!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το παρακάτω βίντεο. Πρωταγωνιστής ένας μετρονόμος και θύματα δύο γάτες!

Οι γάτες του παρακάτω βίντεο φρικάρουν τελείως με έναν μετρονόμο. Παρατηρούν με γουρλωμένα μάτια τις κινήσεις του και τινάζονται σε κάθε κίνησή του! Ποιος το περίμενε ότι ένας απλός μετρονόμος θα προκαλέσει τον τρόμο και τον φόβο στα δύο αυτά τετράποδα. 

Ο μετρονόμος είναι συσκευή που χρησιμοποιείται για την ρυθμική μέτρηση μιας μουσικής σύνθεσης. Ο αριθμός των ταλαντώσεων που αναγράφεται πίσω από το εκκρεμές ρυθμίζεται με ένα κινητό ραβδί. Ο Μετρονόμος του Μαίλτσελ πρωτοκατασκευάστηκε το 1814 από τον Γιόχαν Μέλτσελ. Το ξύλινο κουτί από το οποίο αποτελείται το εξωτερικό του είναι σε σχήμα πυραμίδας, στο εσωτερικό υπάρχει ωρολογιακός μηχανισμός που θέτει σε ταλάντωση μια μακρόστενη (περίπου 18 x 3) επίπεδη ατσάλινη ράβδο (εκκρεμές).

Στην βάση της ράβδου υπάρχει μια μικρή τρύπα απ’ όπου περνάει ο μεταλλικός άξονας γύρω από τον οποίο ταλαντεύεται η ράβδος. Όσο πιο μικρή είναι η απόσταση μεταξύ του σταθερού και του κινητού βαριδιού, τόσο πιο μεγάλος είναι ο αριθμός των ταλαντώσεων (χτύπων) του εκκρεμούς ανά λεπτό.

Δείτε το viral βίντεο:

Πηγή βίντεο: ChtonicApophis

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις