Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Γεννειοφόρος Έλληνας μηνύει σουηδική εταιρεία γιαουρτιών

Γεννειοφόρος Έλληνας μηνύει σουηδική εταιρεία γιαουρτιών

Σουηδική μικρή γαλακτοκομική εταιρεία έχει νομικό πρόβλημα, αφότου δημοσίευσε συγκεκριμένο φωτογραφικό υλικό σε ένα διαφημιστικό της, ανέφερε εκπρόσωπός της στη Στοκχόλμη.

Ένας Έλληνας, μήνυσε τους υπεύθυνους κατά νόμο μιάς οικογενειακής επιχείρησης γαλακτοκομικών, της “Lindahls Mejeri”, ζητώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων κορωνών, επειδή η εταιρεία σε διαφημιστικό της δημοσίευσε φωτογραφία του στη σελίδα που διαφημίζονταν τα γιαούρτια της για την τουρκική αγορά.

“Το ποσό της αποζημίωσης μάς φαίνεται υπερβολικό”, δήλωσε στο Γερμανικό πρακτορείο ο κ. Τόμας Αξελσον, ο διευθυντής πωλήσεων της σουηδικής εταιρείας. “Το ποσό αυτό αντιπροσωπεύει περίπου τα ετήσια έσοδά μας από την πώληση όλων των προϊόντων μας”, παρατήρησε, ενώ διευκρίνισε ότι το τελευταίο 8μηνο βρίσκεται σε συνεννόηση με Έλληνες δικηγόρους, για να μειωθεί αυτό το ποσό.

Επίσης υποστηρίζει ότι η εταιρεία του έχει συμφωνία με φωτογραφικό οίκο, για να χρησιμοποιεί φωτογραφίες του στα διαφημιστικά της. Εξηγεί ότι απορεί πώς ο μηνυτής του προχώρησε στη δίωξή του, επωφελούμενος από το ζήτημα της ιθαγένειάς του.

Ο Έλληνας μηνυτής, γενειοφόρος, έλαβε γνώση του διαφημιστικού από συγγενή του στη Στοκχόλμη, μετέδωσε το σουηδικό κρατικό ραδιόφωνο.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε