Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Γερμανοί: ο πιο… boring λαός του κόσμου

Είναι σοβαροί, είναι πειθαρχημένοι, είναι… κυρίαρχοι της ευρωζώνης, αλλά ΔΕΝ είναι αστείοι! Ποιοι; Οι Γερμανοί και το λέει παγκόσμια έρευνα.

Σε δημοσκόπηση που έγινε από την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Badoo.com, οι Γερμανοί αναδείχτηκαν «ο λιγότερο αστείος λαός» παγκοσμίως. 30.000 πολίτες από 15 χώρες πήραν μέρος στην έρευνα και μάλλον στην πλειοψηφία τους ήταν κάτοικοι των ΗΠΑ, αφού ο πιο αστείος λαός αναδείχθηκαν οι Αμερικάνοι!

Πιο αστείοι Ευρωπαίοι οι Ισπανοί, με τους Ιταλούς και τους Γάλλους να ακολουθούν.

Οι πολίτες που πήραν μέρος στην έρευνα κλήθηκαν να υποδείξουν τον πιο «αστείο λαό ή τον ικανότερο στο να κάνει τους άλλους να γελούν» και τον «λιγότερο αστείο».

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας επιβεβαίωσε την άποψη του Μαρκ Τουέιν ότι «ένα γερμανικό αστείο δεν προκαλεί γέλιο». Τους Γερμανούς ως ο λιγότερος αστείος λαός ακολουθούν οι Ρώσοι και οι Τούρκοι.

Έκπληξη η 7η θέση (από τις 15) για τους Βρετανούς, που μάλλον απογοητεύτηκαν γιατί δεν είναι τόσο αστείοι όσο νομίζουν. Και είδαν τους Βραζιλιάνους, τους Γάλλους και τους Μεξικανούς να τους… προσπερνούν.

Τουλάχιστον είχαν καλύτερη τύχη όταν οι χρήστες του Badoo ρωτήθηκαν το αντίθετο: «ποιος λαός θεωρείτε ότι είναι ο λιγότερο αστείος;» και εκεί έλαβαν την τέταρτη θέση μετά τους Τούρκους.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε