Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Γίνε κι εσύ Πουτίνα! – Σκίσε τα ρούχα σου για τον Πούτιν! – video

Σκίστε τα ρούχα σας για τον υπέροχο Πούτιν! Η έκκληση αυτή γίνεται μέσω του ρωσικού Facebook από έναν τύπο ο οποίος καλεί κάθε νεαρή ρωσίδα να δηλώσει την υποστήριξή της στον ρώσο πολιτικό για να γίνει και πάλι πρόεδρος της Ρωσίας.

Η σχεδόν απίστευτη εκστρατεία εγκαινιάστηκε από μια ομάδα στο Facebook η οποία αυτοποκαλείται “Ο στρατός του Πούτιν” και η οποία ανάρτησε στο Ιντερνετ ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζονται τρεις νεαρές Ρωσίες να ανακοινώνουν την έναρξη της επιχείρησης στήριξης του νυν πρωθυπουργού και πιθανότατα υποψήφιου προέδρου της Ρωσίας.

“Είμαι απλώς τρελή με τον άνδρα που έχει την ευθύνη της χώρας μας”, λέει η φωνή της αφηγήτριας, καθώς βλέπουμε την “Νταϊάνα”, μια όμορφη νεαρή Ρωσίδα, να περπατά στους δρόμους της Μόσχας, καθώς η κάμερα συχνά εστιάζει στον σταυρό που κρέμεται από το λαιμό της και καταλήγει στο αποκαλυπτικό μπούστο της.

“Είναι σπουδαίος πολιτικός, είναι ένας υπέροχος άνδρας. Είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν”, συνεχίζει η αφηγήτρια και προσθέτει πως παρά τα εκατομμύρια ανθρώπους που τον θαυμάζουν, υπάρχουν και κάποιοι που τον “θάβουν, πιθανόν επειδή τον φοβούνται, ή επειδή είναι ίδιοι αδύναμοι”.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε