Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Γυμναστική για νέες μαμάδες στο… σούπερ μάρκετ!

Γυμναστική για νέες μαμάδες στο… σούπερ μάρκετ!

Αυτή η νέα μαμά κάνει γυμναστική όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Δείτε στο βίντεο την ξεκαρδιστική προσπάθειά της να γυμναστεί.

Η νεαρή μητέρα δύο παιδιών έχει πάθος με την γυμναστική και παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα, προσπαθεί να αξιοποιήσει τον χρόνο της ώστε να γυμνάζεται σε κάθε ευκαιρία!

Σε σούπερ μάρκετ; Στη βόλτα με τα παιδιά; Στα μαγαζιά; Η Σία Κούπερ γυμνάζεται παντού έχοντας πάντα στο πλευρό της τα δύο της παιδιά. “Δεν ντρέπομαι καθόλου. Περνάω πολύ ωραία όταν γυμνάζομαι και επειδή δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο, οι χώροι αυτοί είναι οι μοναδικοί που μπορώ να το κάνω”, δηλώνει η ίδια.

Και συμπληρώνει: “Πολλές φορές τα παιδιά μου αντιγράφουν τις κινήσεις μου. Το αποτέλεσμα είναι πολύ αστείο και αυτό ακριβώς προσπαθώ να περάσω στον κόσμο. Την χαρά της γυμναστικής! Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να μοιράζεσαι ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά σου όπου και αν βρίσκεσαι!”.

Παρά την επιτυχία των βίντεό της, υπάρχουν και πολλοί που διαφωνούν. “Δεν είναι ωραίο να πηγαίνεις σούπερ μάρκετ και να βλέπεις κάτι τέτοιο!”, σχολιάζει χρήστης του Youtube και άλλος συμπληρώνει: “Δεν είναι αστείο, είναι γελοίο. Και δεν καταλαβαίνω πώς επωφελούνται τα παιδιά με αυτό. Καλύτερα εκείνη την ώρα να προσέχει τα παιδιά της και να μη γυμνάζεται”.

Δείτε το βίντεο που τώρα κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τις απόψεις να διίστανται…

https://www.facebook.com/TheIndependentOnline/videos/10155448077646636/

Πηγή βίντεο: The Independent

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις