Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Η γυναίκα που ισχυρίζεται ότι αξίζει να πεθάνεις, αν τρως κρέας

Η γυναίκα που ισχυρίζεται ότι αξίζει να πεθάνεις, αν τρως κρέας

Αυτή η γυναίκα κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τη δήλωσή της ότι όποιος τρώει κρέας, αξίζει να πεθάνει. Δείτε πώς σχολιάζουν το βίντεο της.

“Χαίρεται! Kαθόμουν στο κρεβάτι πριν και σκεφτόμουν κάτι που με απασχολεί καιρό. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που είναι μορφωμένοι και συνεχίζουν να τρώνε κρέας, αξίζουν να ζουν;”, αναρωτιέται η ξανθιά κυρία του παρακάτω βίντεο που λόγω αυτής της δήλωσής της έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

Ο διάσημος vlogger, Maxim Bady, αποφάσισε να φτιάξει ένα χιουμοριστικό βίντεο για αυτήν και την ακραία, σύμφωνα με αυτόν, δήλωσή της.

Η ίδια ισχυρίζεται: “Ζώα βασανίζονται, υποφέρουν και σκοτώνονται και κάποιοι συνεχίζουν και αδιαφορούν” με τον Maxim να της απαντά μέσω του βίντεό του: “Ναι, αυτό είναι κακό αλλά γιατί εγώ που τρώω κρέας αξίζω να πεθάνω επειδή κάποιοι άλλοι κάνουν κακό στα ζώα;”. Και ο ίδιος συνεχίζει: “Και κάποια ζώα τρώνε άλλα ζώα γιατί έτσι είναι το ζωικό βασίλειο! Αξίζουν και αυτά να πεθάνουν;”.

Ο διάσημος vlogger τονίζει ότι όλοι πρέπει να κοιτάνε τον εαυτό τους και η ωμοφάγος επιμένει ότι θα έπρεπε να είναι παράνομο να τρως κρέας! “Γιατί αν τρέφεσαι έτσι, δεν αξίζει να ζεις σε αυτόν τον πλανήτη…”, καταλήγει στο βίντεο της με τα σχόλια να διίστανται.

Εσύ με ποιον συμφωνείς; Πατήστε play:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις