Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηλικιωμένη πηγαίνει σε κηδείες αγνώστων εδώ και 14 χρόνια για το φαγητό…

Ηλικιωμένη πηγαίνει σε κηδείες αγνώστων εδώ και 14 χρόνια για το φαγητό…

Γριά με “χόμπι” τις… κηδείες! Πηγαίνει σε κηδείες αγνώστων εδώ και χρόνια για να φάει δωρεάν από τον μπουφέ!

Αν ρωτούσε κανείς την ηλικιωμένη του παρακάτω βίντεο, τι κάνει στον ελεύθερό της χρόνο, τότε η απάντηση θα έπρεπε να είναι οι… κηδείες. Η γιαγιά πηγαίνει σε κηδείες αγνώστων, συμπονά τον συγγενή και τρώει από τον δωρεάν μπουφέ σαν να μην υπάρχει αύριο!

Σύμφωνα με την The Sun, η ηλικιωμένη εμφανίζεται σε κηδείες αγνώστων στην περιοχή Μπέρκσαϊρ και παρηγορεί τις οικογένειες τους. Ύστερα μαθαίνει που γίνεται ο μπουφές και με το ποδηλατάκι της “κάνει ντου” για να φάει τα πάντα, όσο οι άλλοι είναι απορροφημένοι στην λύπη τους.  

“Ένιωθε ότι ήταν καθήκον της να προσέρχεται σε κάθε μυστήριο της εκκλησίας. Δεν μπορώ να της πω να μην έρχεται…” δηλώνει προς… υπεράσπισή της ο τοπικός πάστορας Noah Connolly.

Οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν ότι η ίδια είναι φιλική και χαρούμενος άνθρωπος. Ωστόσο, δεν υπάρχει κηδεία που να μην την έχουν δει και μάλιστα έχει σύστημα. Η ηλικιωμένη προσπαθεί να περνά απαρατήρητη, δίνει τα συλλυπητήρια της και μετά “πέφτει” πάνω στον μπουφέ για να απολαύσει όσο πιο πολύ μπορεί, το δωρεάν φαγητό και αμέσως φεύγει.

Η Margaret που έχασε τη κόρη της είπε στην εφημερίδα: “Έβαλε τον γιο μου να την πετάξει με το αμάξι από την εκκλησία μέχρι εκεί που θα γινόταν το τραπέζι. Ήταν πολύς κόσμος στην τελετή από τη δουλειά της Catherine, κι έτσι υπέθεσα πως θα ήταν κάποια συνάδελφός της. Μετά, εμένα μου είπε πως εργαζόταν μαζί με την Catherine ως σερβιτόρα. Η κόρη μου δεν δούλεψε ποτέ ως σερβιτόρα”!

https://www.youtube.com/watch?v=gtPb0spMCIg

Πηγή βίντεο: hot news

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις