Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ιππασία στο απέραντο γαλάζιο της Καραϊβικής Θάλασσας

Ιππασία στο απέραντο γαλάζιο της Καραϊβικής Θάλασσας

Μια φιλοζωική εταιρεία στα νησιά Τερκς και Κέικος προσφέρει την εμπειρία μιας ιππασίας μέσα στη θάλασσα. Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο.

Ο οργανισμός Provo Ponies βρίσκεται στα νησιά Τερκς και Κέικος και φιλοξενεί και φροντίζει άλογα της περιοχής. Τουρίστες από όλον τον κόσμο επισκέπτονται τον οργανισμό για να απολαύσουν το πρόγραμμα ιππασίας στη θάλασσα της Καραϊβικής.

Οι επισκέπτες διαλέγουν το άλογο που επιθυμούν και διανύουν μια απόσταση μέσα στην Καραϊβική Θάλασσα με θέα το εξωτικό νησί. Η ομαδική ιππασία κοστίζει 110 δολάρια και μπορούν να συμμετάσχουν έως 12 άτομα. Οι ενδιαφερόμενοι δεν χρειάζονται να ξέρουν ιππασία, αλλά πρέπει να είναι άνω των 7 ετών. Μάλιστα, προσφέρουν και ιδιωτικές βόλτες που ξεκινούν από 190 δολάρια. 

Ο οργανισμός ξεκίνησε ως μια φιλοζωική εταιρεία το 2001. Έσωσε εκατοντάδες άλογα που ήταν εγκαταλελειμμένα ή άρρωστα. Σήμερα, στη στέγη τους φιλοξενούνται 33 άλογα και 1 γαϊδούρι. Οι διασώστες τους φροντίζουν την διατροφή, την υγεία τους αλλά και την ψυχαγωγία τους. Όταν δεν… εργάζονται, παίζουν όλα μαζί και ευχαριστιούνται τα χάδια των ανθρώπων που τα έσωσαν.

Τα νησιά Τερκς και Κέικος είναι ένα Βρετανικό υπερπόντια έδαφος του Ηνωμένου Βασιλείου στην Καραϊβική. Βρίσκονται νοτιοανατολικά της νήσου Μαγιαγκουάνα των Μπαχαμών και βόρεια του νησιού Ισπανιόλα.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: INSIDER

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις