Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηρωικό σκυλί έσωσε ελάφι από πνιγμό! [vid]

Ηρωικό σκυλί έσωσε ελάφι από πνιγμό! [vid]

Ήταν η ώρα της βόλτας για το golden retriever κοντά στο Port Jefferson Harbor, στη Νέα Υόρκη. Όταν όμως παρατήρησε ένα ελάφι να πνίγεται στο νερό δεν δίστασε και πήδηξε στο νερό για να σώσει τη ζωή του.

Ο περήφανος ιδιοκτήτης Mark Freeley παρακολουθούσε το σκυλί του να κολυμπά προς τα έξω φέρνοντας μαζί του στη στεριά το μικρό ελάφι. Τραβούσε βέβαια βίντεο την ηρωική πράξη του, ενθαρρύνοντας το κατοικίδιό του “καλό αγόρι Storm”.

Αμέσως κάλεσε και το Strong Animal League Rescue για να βοηθήσουν το άρρωστο ζώο. Τρόμαξε όμως και έπεσε ξανά στο νερό. “Το ελάφι τρόμαξε και πήδηξε ξανά μέσα στο νερό. ο Frankie κολύμπησε και το έφερε στην ακτή”, έγραψε η ομάδα διάσωσης για τους εργαζομένους της. “Η Erica το μετέφερε για πάνω από ένα μίλι με το φορτηγό της και όλοι μαζί το πήγαν στο Star Foundation για θεραπεία”.

“Τι πρωινό… δεν μπορώ να το πιστέψω… ο Storm μόλις έσωσε τη ζωή ενός μωρού ελαφιού στο PJ Harbor”, ήταν το σχόλιο που συνόδευε το βίντεο που ανέβασε στο ίντερνετ και δεν άργησε να κάνει θραύση στο facebook.

 

Πηγή: independent

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε