Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κάνει απεργία πείνας γιατί θέλει πρόσκληση για τον γάμου του Γουίλιαμ

Μία νεαρή Μεξικανή 19 ετών κάνει απεργία πείνας εδώ και περισσότερο μία εβδομάδα μπροστά στη βρετανική πρεσβεία στο Μεξικό ζητώντας να της δώσουν μία πρόσκληση για το βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

“Είμαι οπαδός της Λαίδης Νταϊάνας από τότε που ήμουν μικρή, όπως και η μαμά μου (…) έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι θα πάω στον βασιλικό γάμο”, δήλωσε χθες Πέμπτη, ένατη ημέρα της απεργίας πείνας, στο Γαλλικό Πρακτορείο η Εστιμπάλις Τσάβες.

Η νεαρή, που έχει εγκατασταθεί σε μία μικρή σκηνή μπροστά από την βρετανική πρεσβεία, ζητά μία πρόσκληση στο γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον που θα τελεστεί στις 29 Απριλίου στο αβαείο του Γουέστμινστερ, όμως οι υπάλληλοι της πρεσβείας της είπαν ότι αυτό είναι αδύνατο.

“Σκοπεύω να παλέψω μέχρι το τέλος. Αποφάσισα να κάνω απεργία πείνας. Δεν υπάρχει πλέον γυρισμός”, πρόσθεσε η Εστιμπάλις, που δήλωνει ότι έχει ήδη χάσει 7 κιλά.

Η νεαρή, που περνά την ώρα της ζωγραφίζοντας το πορτέτο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ, έχει τοποθετήσει και πανό γύρω από την πρεσβεία.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε