Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Καρφίτσα δεν πέφτει! Πισίνα στην Κίνα κατά τη διάρκεια καύσωνα

Καρφίτσα δεν πέφτει! Πισίνα στην Κίνα κατά τη διάρκεια καύσωνα

Ο ασφυκτικός χώρος μίας πισίνας στην Κίνα θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Κόσμος έψαχνε για μια ανάσα δροσιάς μέσα στον καύσωνα και τελικά ήταν ο ένας πάνω στον άλλον.

Στο Hot Go Park της περιοχής Fushun στην Κίνα γίνεται τις τελευταίες μέρες το έλα να δεις! Οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν αναγκάσει όλους τους κατοίκους να αναζητήσουν για μια ανάσα δροσιάς. Όταν όμως ο χώρος για να δροσιστούν είναι μονάχα αυτό το πάρκο, το κλίμα είναι ασφυκτικό!

Το πάρκο είναι γνωστό σε όλον τον κόσμο και προσελκύει εκτός από ντόπιους και τουρίστες, λόγω του ‘Tsunami Wave Pool’. Τι είναι αυτό; Η πισίνα ανά διαστήματα σχηματίζει ένα τεράστιο τεχνητό κύμα που φτάνει μέχρι και τα 3 μέτρα.

Μαζί με τα φουσκωτά τους, μικροί και μεγάλοι κάθε χρόνο επισκέπτονται το πάρκο για να ζήσουν αυτήν την μοναδική εμπειρία. Οι αναμνήσεις αυτές θα τους μείνουν αξέχαστες όμως και για τον λόγο ότι πραγματικά η διασκέδαση χάνεται μέσα στην αμηχανία του να βρίσκεται ο καθένας πάνω στον άλλον.

Στις 30 Ιουλίου η θερμοκρασία έφτασε τους 31 βαθμούς Κελσίου. Ενώ, λίγες μέρες πριν, στις 20 Ιουλίου το θερμόμετρο είχε καταγράψει ρεκόρ με τη μεγαλύτερη θερμοκρασία της περιοχής από το 1872, τους 40 βαθμούς Κελσίου. Για αυτό, πλέον τέτοιες πισίνες υπάρχουν σε πολλά μέρη της Κίνας αλλά και της Ιαπωνίας.

Όταν βρεθείτε και πάλι στην πισίνα ή τη θάλασσα που επισκέπτεστε συχνά, ξανασκεφτείτε το αν όντως “σφύζει” από κόσμο. Γιατί σίγουρα την πρωτιά και σε αυτήν την περίπτωση, την έχει η Κίνα…

Πηγή:dailymail.com

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις