Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Κάθεται έξω από το δωμάτιο της συζύγου του όσο αυτή κάνει χημειοθεραπεία, για να της κάνει παρέα [pic]

Κάθεται έξω από το δωμάτιο της συζύγου του όσο αυτή κάνει χημειοθεραπεία, για να της κάνει παρέα [pic]

Βγάζει φωτογραφία τον μπαμπά της και γίνεται αμέσως Viral στο διαδίκτυο. Αποκαλύπτει μια βαθιά σχέση αγάπης…

Η 17χρονη Mackenna Newman έβγαλε μια φωτογραφία τον μπαμπά της και μέσα σε λίγες ώρες η ανάρτησή της κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο λόγος είναι ότι κρύβει μια αληθινή σχέση αγάπης ανάμεσα σε αυτόν και την μητέρα της…

Οι γονείς της, Marci και Jon είναι μαζί από πολύ μικρή ηλικία και η αγάπη τους όσο περνούν τα χρόνια, δυναμώνει. Η Marci διαγνώστηκε τον Οκτώβριο με καρκίνο και περνά πολύ χρόνο απομονωμένη, για να κάνει της χημειοθεραπείες στο δωμάτιο της.

Ο Jon την αγαπά τόσο πολύ που ακόμα και εκείνη τη στιγμή που απαγορεύεται να μπει μέσα στο δωμάτιο, ο ίδιος κάθεται ακριβώς απ’ έξω σε μια καρέκλα. Θέλει να την κάνει να νιώσει καλύτερα και να περάσει γρήγορα η ώρα.

“Το αναρτώ στο Twitter γιατί θεωρώ ότι η κίνηση του μπαμπά μου είναι πολύ γλυκιά και είναι τόσο καλός μαζί της. Αυτό είναι που κάνει τη μαμά μου μέρα με τη μέρα καλύτερα. Με συγκινεί τόσο πολύ η ιστορία τους!”, γράφει στη λεζάντα της η Mackenna.

“Συγκινήθηκα που ο κόσμος “αγκάλιασε” την κίνηση του μπαμπά μου, για μένα αυτό όμως δεν είναι καθόλου παράξενο. Ο μπαμπάς μου πάει στις εξετάσεις αίματος, στις επισκέψεις του γιατρού και γενικά παντού μαζί με τη μαμά μου!”, συμπληρώνει περήφανη για τη στάση του πατέρα της στη δύσκολη στιγμή της μητέρας της.

Δείτε την φωτογραφία που έχει γίνει viral:

 

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε