Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ξεφαντώνουν οι Ισπανίδες στο φλερτ μέσω internet

Ξεφαντώνουν οι Ισπανίδες στο φλερτ μέσω internet

Μια μέση Ισπανίδα αρχίζει 1,33 σχέσεις φλερτ με έναν άνδρα μέσω Ίντερνετ μηνιαίως, δηλαδή σχεδόν το διπλάσιο αριθμό από τις γυναίκες στη Βρετανία.

Οι Ισπανίδες είναι οι γυναίκες που φλερτάρουν περισσότερο παγκοσμίως στον διαδικτυακό κόσμο, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε ιστότοπος γνωριμιών. Οι Ισπανίδες είναι πιο πιθανό να ξεκινήσουν μια σχέση φλερτ με έναν άνδρα μέσω Ίντερνετ από τις γυναίκες από οποιαδήποτε άλλη χώρα στην οποία λειτουργεί ο ιστότοπος που έκανε την έρευνα Badoo.com.

Ο Badoo, η οποία έχει 80 εκατομμύρια χρήστες σε περισσότερες από 240 χώρες, ανακοίνωσε ότι στηρίζει την έρευνά του σε 90 εκατομμύρια επαφές που έγιναν στη διάρκεια ενός μήνα.

Μια μέση Ισπανίδα αρχίζει 1,33 σχέσεις φλερτ με έναν άνδρα μέσω Ίντερνετ μηνιαίως, δηλαδή σχεδόν το διπλάσιο αριθμό από τις γυναίκες στη Βρετανία (0,78%) ή τη Γαλλία (0,69%) και υπερδιπλάσιο αριθμό από τις γυναίκες στις ΗΠΑ (0,63%).

“Πρώτα το Παγκόσμιο Κύπελλο (Ποδοσφαίρου) και τώρα αυτό”, σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο διευθυντής μάρκετινγκ του Badoo Λόιντ Πράις. “Άλλη μία παγκόσμια νίκη για την Ισπανία”, προσθέτει.

Μετά την Ισπανία, στην κατάταξη των 20 πρώτων χωρών όσον αφορά τον αριθμό των γνωριμιών που αρχίζει μια μέση γυναίκα με έναν άνδρα το μήνα, η Πολωνία βρίσκεται στη δεύτερη θέση, η Δομινικανή Δημοκρατία στην τρίτη και ακολουθούν η Ιταλία και η Αργεντινή.

Σε αντίθεση με τις Ισπανίδες, οι άνδρες στην Ισπανία, αλλά και αλλού, απέχουν πολύ από το να ξεκινήσουν μια γνωριμία, επισημαίνουν οι ερευνητές. Επίσης οι Βρετανίδες βρίσκονται στη 14η θέση της κατάταξης των 20 πρώτων χωρών, ενώ οι Αμερικανίδες βρίσκονται στη δεύτερη θέση πριν από το τέλος, ακριβώς πριν από τον Ισημερινό.

Ο Τζον Χούπερ, βρετανός συγγραφέας βιβλίου για τη σύγχρονη Ισπανία, σχολίασε ότι τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής μπορεί να προκαλέσουν έκπληξη σε όσους έχουν μια απαρχαιωμένη άποψη για την ισπανική κοινωνία, η οποία έχει αλλάξει δραματικά μετά το θάνατο του δικτάτορα Φράνκο, πριν από 35 χρόνια.

“Μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ’70, η θέση των γυναικών στην Ισπανία ήταν κατώτερη απ’ ό,τι σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, εκτός της Τουρκίας. Οι Ισπανίδες δεν μπορούσαν να ανοίξουν έναν τραπεζικό λογαριασμό χωρίς την άδεια του συζύγου τους”, σημείωσε ο Χούπερ, συγγραφέας του “The New Spaniards”.

“Τώρα είναι μια χώρα στην οποία η αναλογία των γυναικών διευθυντριών στα διοικητικά συμβούλια μεγάλων εταιρειών είναι μεγαλύτερη από ό,τι για παράδειγμα σε μία βορειοευρωπαϊκή χώρα όπως το Βέλγιο”, κατέληξε.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε