Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Η ξεκαρδιστική προσπάθεια μωρών να μην κοιμηθούν την ώρα που τρώνε!

Η ξεκαρδιστική προσπάθεια μωρών να μην κοιμηθούν την ώρα που τρώνε!

Μία απολαμβάνουν την μπουκιά τους και μία δεν αντέχουν και κλείνουν τα μάτια τους! Αυτά τα μωρά κοιμούνται και τρώνε μαζί!

Ένα μωρό από την στιγμή που γεννιέται μέχρι να γίνει 36 μηνών, χρειάζεται πολλές ώρες ύπνου που ξεκινούν από 13 και φτάνουν έως και τις 16 ώρες, ανάλογα με τις ανάγκες και τις συνθήκες ύπνου του κάθε μωρού.

Υπάρχουν όμως και μωρά που λατρεύουν να κοιμούνται εκτός από το βράδυ, και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το φαγητό μπορεί πολλές φορές να τα κάνει αμέσως μετά, να θέλουν να κοιμηθούν. Τα μωρά όμως του παρακάτω  βίντεο φαίνεται ότι είπαν να τα κάνουν και τα δύο ταυτόχρονα…

Μία απολαμβάνουν την μπουκιά τους και μία προσπαθούν να κρατήσουν τα μάτια τους ανοιχτά μέχρι που τελικά παραδίνονται. Όταν μάλιστα οι γονείς τους τούς λένε να αφήσουν κάτω την μπουκιά τους και να πάνε μέσα να κοιμηθούν, εκείνα γκρινιάζουν!

Η αντίδραση των μωρών που επιμένουν ότι θέλουν να συνεχίσουν να φάνε είναι ξεκαρδιστική, αφού στο επόμενο δευτερόλεπτο, κοιμούνται του καλού καιρού! Ωστόσο, οι γονείς πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να μην πνιγούν τα μωρά τους.

Δείτε στο βίντεο μωρά που προσπαθούν  να μείνουν ξύπνια:

https://www.youtube.com/watch?v=CirJ5c7xCk0

Πηγή βίντεο: CompilarizTV 

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις