Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ξόδεψε ένα κάρο λεφτά για να δείχνει… μεγαλύτερος

Ξόδεψε ένα κάρο λεφτά για να δείχνει… μεγαλύτερος

Και ενώ όλοι οι άνθρωποι θέλουν να επιβραδύνουν τα γηρατειά τους, ο Pawel Ladziak ήθελε να τα κάνει να έρθουν πιο γρήγορα! Έδωσε μια περιουσία για να μοιάζει μεγαλύτερος.

Όλοι φοβούνται να μεγαλώσουν. Κανείς δεν θέλει να βγάλει άσπρη τρίχα στο κεφάλι του. Αυτός όμως ο γυμναστής από την Πολωνία αντί να επιβραδύνει όπως όλοι οι άνθρωποι… ενθαρρύνει τη διαδικασία γήρανσης του!

Ο Pawel Ladziak πριν γίνει αυτός που είναι τώρα, είχε ένα φυσιολογικό σώμα και κόκκινα μαλλιά. Μέσα σε πέντε χρόνια μόλις έκανε εντατική γυμναστική με όργανα και έβαψε τα μαλλιά του κάτασπρα για να μοιάζει με έναν άνδρα μεγαλύτερης ηλικίας αλλά fit φυσικής κατάστασης.

https://www.instagram.com/p/BX5yapHhG1D/?taken-by=pavel_ladziak

Τα social media αντιδρούν στην ασυνήθιστη εμφάνισή του, που τους περισσότερους τους φέρνει σε αμηχανία. Και αν νομίζετε ότι η μεταμόρφωσή του ήταν μια εύκολη υπόθεση, κάνετε λάθος!

Ο Λαντζίκ, εκτός από το να βάφει σχεδόν μέρα παρά μέρα τα μαλλιά του και τα γένια του, ξόδεψε μια περιουσία για να υποβληθεί σε εγχείρηση διαμόρφωσης κοιλιακών και άλλες παρεμφερή εξετάσεις. Οι επισκέψεις στο γυμναστήριο έγιναν πιο συχνές και τελικά κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα…

https://www.instagram.com/p/BW-jZXlBFwS/?taken-by=pavel_ladziak

Άλλοι μιλούν για τρέλα και άλλοι δεν πιστεύουν ότι η ξανθιά καλλονή στις φωτογραφίες είναι η γυναίκα του και όχι η κόρη του…

https://www.instagram.com/p/BXLlirhBuMv/?taken-by=pavel_ladziak

Πηγή: www.unilad.co.uk

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις