Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Με την ευλογία του Πάπα οι Simpsons!

Οι Σίμπσονς με την γνωστή τραγουδίστρια Κέιτ Πέρι ΦΩΤΟ REUTERS
Οι Σίμπσονς με την γνωστή τραγουδίστρια Κέιτ Πέρι ΦΩΤΟ REUTERS

Η επίσημη εφημερίδα του Βατικανού αποφάνθηκε ότι τόσο ο Όμερ Σίμπσον όσο και ο γιος του, Μπαρτ, είναι καθολικοί

και πλέον οι γονείς δεν θα πρέπει να φοβούνται να αφήνουν τα παιδιά τους να παρακολουθούν «τις περιπέτειες των μικρών κίτρινων ανθρώπων».

«Λίγοι το γνωρίζουν και κάνει τα πάντα για να το κρύψει. Αλλά είναι αλήθεια: Ο Όμερ Τζ.Σίμπσον είναι καθολικός» ,αναφέρει η εφημερίδα Osservatore Romano.

Η εφημερίδα επικαλείται μελέτη ενός ιησουίτη ιερωμένου, που εμφανίζεται σε επεισόδιο του 2005 με τίτλο «Ο Πατέρας, ο Υιός και ο Άγιος Προσκεκλημένος».

Η μελέτη καταλήγει ότι οι Σίμπσονς συγκαταλέγονται «στα λίγα προγράμματα για παιδιά, στα οποία η χριστιανική πίστη, η θρησκεία και τα ερωτήματα για το Θεό είναι επαναλαμβανόμενα θέματα».

Οι Σίμπσονς προσεύχονται πριν από το γεύμα τους και «με το δικό τους τρόπο πιστεύουν σε κάτι μεταθανάτιο» αναφέρει η εφημερίδα επικαλούμενη τη μελέτη.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που μία σειρά κινουμένων σχεδίων της αμερικανικής τηλεόρασης, η οποία μεταδίδεται σε 90 χώρες, επαινείται από το Βατικανό.

Ωστόσο, ο υπεύθυνος παραγωγής της σειράς, Αλ Τζιν, δήλωσε σήμερα στο Entertainment Weekly ότι ένιωσε «σοκ και δέος» με την άποψη αυτή και πρόσθεσε ότι η οικογένεια Σίμπσον πηγαίνει στην Πρεσβυτεριανή Πρώτη Εκκλησία του Σπρίνγκφιλντ.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε